ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ

Την εκλογική διαδικασία που είναι η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία όλοι την ασπάζονται την σέβονται και την περιμένουν με καρτερία κάθε 4 χρόνια…
μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Αν δε εκλεγεί το κόμμα που θέλουμε, αν δε πάρουμε τα ποσοστά που προσδοκούμε, τότε απαξιώνεται αυτή η κορυφαία διαδικασία, υπάρχει αμφισβήτηση για την επιλογή της πλειοψηφίας, καταδικάζεται η επιλογή των πολιτών που εξέλεξε τον πρώτο!

Με συγχωρείτε αλλά αυτό δε μπορώ να το δεχθώ…
Αν κάποιοι θέλουν άρματα και καθεστώτα που θα εξασφαλίζουν τον πρώτο σύμφωνα με την επιλογή τους, τότε υπάρχει και η Σομαλία…

Αυτό είναι χουλιγκανισμός, είναι καφρίλα, είναι ασέβεια στην μοναδική διαδικασία που ο πολίτης έχει τον πρώτο λόγο… Δε σας αρέσει αυτή η διαδικασία ΠΕΙΤΕ ΤΟ!

Πείτε ότι προτιμάτε τον σκοταδισμό, την τρομοκρατία, την ανελευθερία και όποια άλλη πρακτική χρειάζεται προκειμένου να είσαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Πείτε ότι δε γουστάρουμε την δημοκρατία… εμείς θέλουμε να παίρνουμε αυτό που γουστάρουμε.

Το Blog δέχεται αρνητική κριτική για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων και για την αναδρομή σε προηγούμενα εκλογικά αποτελέσματα καθώς και για τα σχόλια μας που τα συνοδεύουν.

Όποιος έχει αμφιβολία για τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται στο BLOG μπορεί να επισκεφτεί την σελίδα του υπουργείου εσωτερικών…

Σε ότι αφορά τον σχολιασμό που «πατάει» στο ιστορικό των αποτελεσμάτων καθώς και την καταγραφή του σήμερα, μπορεί ο καθένας να εκφράσει την διαφωνία του αφήνοντας το σχόλιο του στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αν σε κάποιους δε τους γουστάρει αυτά που γράφει το blog, 1ο προσέχουμε πάρα πολύ την εγκυρότητα και την σαφήνεια των κειμένων, 2ο το δημοκρατικό μας πολίτευμα μας παρέχει την δυνατότητα ελευθερία σκέψης και γνώμης, 3ο υπάρχει περιθώριο αμφίδρομης επικοινωνίας ώστε μέσα από τον διάλογο να τεθούν επιχειρήματα, 4ο το Blog δεν έχει ένα κείμενο φιλοξενεί εκατοντάδες κείμενα, που δεν απευθύνονται ειδικά σε έναν κομματικό χώρο που αφορά το Ηράκλειο…

Κάποιοι επιπόλαιοι, αφελής, βιαστικοί, ενδεχομένως και πικραμένοι από τις χθεσινές εθνικές εκλογές, θεώρησαν ότι το BLOG είναι του ΠΑΣΟΚ.

Μπείτε πρώτα στον κόπο να διαβάσετε, γιατί μπορεί να έχετε εμπιστοσύνη στην νοημοσύνη σας, αλλά εγώ από τις παρατηρήσεις σας δεν έχω εμπιστοσύνη στο τρόπο που διαβάζετε.