ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΠΑ.ΣΟ.Κ και Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βόρειας Αθήνας Β2 με οργή πληροφορήθηκαν την ανάλγητη στάση που επέδειξε ο δήμαρχος Νέου Ηρακλείου, Σταύρος Γεωργόπουλος, προς την δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό του...
...σταθμού «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM», Σόνια Περλέγκα .

Ο κ. Γεωργόπουλος αρνείται πεισματικά να ανανεώσει τη σύμβαση της Σόνιας Περλέγκα που λήγει στις 21 Δεκεμβρίου χωρίς να δίνει καμία εξήγηση και χωρίς να έχει την παραμικρή δικαιολογία, καθώς στην περίπτωση της νεαρής δημοσιογράφου δεν απαιτείται διαδικασία έγκρισης από τον Α.Σ.Ε.Π. παρά μόνο μία απόφαση του Δ.Σ του Δήμου Ηρακλείου που έχει την ευθύνη για την λειτουργία του «ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ FM».

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να επισημάνουμε πως η Σόνια Περλέγκα εργάζεται έχοντας απώλεια όρασης. Ωστόσο, παραμένει αγωνίστρια της ζωής και της δημοσιογραφίας. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη παρουσιάζει στις 2.30 το μεσημέρι την εκπομπή "Γραμμή Ζωής" που ασχολείται με θέματα πολιτών με αναπηρία.

Η εκπομπή της επί 3 χρόνια έδινε βήμα σε ομάδα μαθητευόμενων δημοσιογράφων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), πρωτοβουλία για την οποία είχε βραβευτεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ως Νομαρχιακές Επιτροπές ΠΑ.ΣΟ.Κ και Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Β2 απαιτούμε:
1. Να μετατραπεί η σύμβαση της Σόνιας Περλέγκα από μερικής σε πλήρους απασχόλησης αορίστου χρόνου .
2. Να δοθεί άμεσα οριστική λύση στα προβλήματα των εργαζομένων στον «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM»

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη κα την συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους.
Είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, έτοιμοι να συγκρουστούμε με ανάλγητες και αντεργατικές πολιτικές από όπου και αν αυτές προέρχονται.

Για τις Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β2
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε Β2 ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ν.Σ.Ν Β2
ΑΡΗΣ ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣ

Από το www.zonews.gr