ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Απεργία είχαν σήμερα οι εργαζόμενοι στον δήμο Ηρακλείου μετά από την απόφαση του συλλόγου εργαζομένων στην τελευταία γενική συνέλευση.

Ακολουθούν τα αιτήματα…

1. Ομόφωνα να αναθέσει στον δικηγόρο του συλλόγου να διαπραγματευτεί με την Millenium την απάλειψη των όρων συναίνεσης προσωπικών δεομένων κλπ.

2. Κατά πλειοψηφία την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας στις 2/12/2009 για χρονίζοντα ζητήματα που δεν επιλύονται και αφορούν στις παρά τον κώδικα μετακινήσεις και αναθέσεις καθηκόντων σε εργαζομένους του Δήμου, την τροποποίηση της Ο.Ε.Υ. του Δήμου, την καθυστέρηση ολοκλήρωσης μεταφοράς των ΑΜΕΑ και εργαζομένων από τη ραδιοφωνία στο Δήμο, την μη καταβολή του πριμ παραγωγικότητας, την ποινικοποίηση των συνδικαλιστικών και κοινωνικών αγώνων τν εργαζομένων, με επακόλουθο ποινικές διώξεις συνδικαλιστών και την έλλειψη διάθεσης διαλόγου της Διοίκησης του Δήμου με τον Σύλλογο για την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων.

3. Την στήριξη με τη μαζική παρούσα όλων μας της 24ωρης απεργίας ΠΟΕ-ΟΤΑ προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί στις 3/12/2009 στο σταθμό του ΗΣΑΠ.