ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ...

Δε μπορώ να μην επανέλθω στο θέμα που αφορά την συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Φίλων ΠΑΣΟΚ, που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα στο Πολύκεντρο του Δήμου.

Διαβάστε τι είπε ο Κ. Κουτρούλης όταν πήρε τον λόγο στην συγκεκριμένη συγκέντρωση.

Ο κ. Κυριάκος Κουτρούλης προσπάθησε να δώσει το στίγμα της “Πρωτοβουλίας”: “Είμαστε πολίτες που γεννηθήκαμε σε αυτήν την πόλη και διεκδικούμε ρόλο. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς..πιστεύουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης του πρώτου μεταξύ ίσων, Να μπει ένα τέλος στους αυτοανακηρυσσόμενους Δημάρχους”. Ο κ. Κουτρούλης τόνισε, επίσης, πως χρειάζονται ρήξεις και τομές και μια άλλη λογική στη λειτουργία του Δήμου και πρότεινε η Πρωτοβουλία να εξελιχθεί σε Πρωτοβουλία Πολιτών με τη δημιουργία θεματικών ομάδων ανά περιοχή. “Ξεκινήσαμε με την αναζήτηση, προχωράμε στην ανατροπή για να φθάσουμε στην αναλαμπή” είπε κλείνοντας επικαλούμενος την γνωστή τριλογία του Νίκου Θέμελη."

Εντυπωσιακό?
Τουλάχιστο…

Μιλάει ο Κος Κουτρούλης για αυτοανακηρυσσόμενους Δημάρχους?

Μα ο ίδιος πριν από το 2006 προσπαθούσε να δημιουργήσει το έδαφος για να γίνει επικεφαλής στην δημοκρατική συνεργασία, ώστε να γίνει κάποια στιγμή δήμαρχος.
Αυτό που διαφέρει είναι ότι ο ίδιος είναι αυτοανακηρυχθεί υποψήφιος δήμαρχος και όχι δήμαρχος, αλλά έτσι και αλλιώς αυτό ήθελε να πει… ο δήμαρχος εκλέγεται Κε Κουτρούλη.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2006, ο Κ. Κουτρούλης ήθελε, και περίμενε την ήττα της Δημοκρατικής Συνεργασίας, μάλιστα είχε ήδη, πριν από τις εκλογές, ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη μέρα στην παράταξη, με στόχο την καρέκλα του Γ. Μαστοράκου από τον ίδιο.

Τώρα έχουμε 2010… ποιος τα θυμάται όλα αυτά Κε Κουτρούλη, εξάλλου πόσοι μπορεί να τα γνώριζαν, και ακόμα χειρότερα ποιος μπορεί να τα αποδείξει…

Αλήθεια…
Ο κ. Κουτρούλης ο οποίος προσπάθησε να δώσει το στίγμα της πρωτοβουλίας!!!
αφού δεν ήταν καν το όνομα του στην πρόσκληση… ανάμεσα σε εκείνα των 33ων.
Παρακάτω λέει «δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς… πιστεύουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης του πρώτου μεταξύ ίσων.»

Πραγματικά όταν είδα τα ονόματα της πρωτοβουλίας Κε Κουτρούλη το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν ότι… εδώ έχουμε να κάνουμε σίγουρα με δημοκρατικές διαδικασίες, εδώ θα υπάρχει αξιοκρατία και αξιοπρέπεια.

Εξάλλου η Πρωτοβουλία φρόντισε να τακτοποιήσει τον Κο Μακρόπουλο, παρόλο που ο πατέρας του είχε παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη επειδή κατά την καταμέτρηση σταύρωνε ψηφοδέλτια στο όνομα του γιού του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές…
Αξιοκρατικά πράγματα…

Δεν είναι τόσο σπάνιο, όταν κάποιος θέλει να σκεπάσει τα σκατά του, τα χρεώνει στους άλλους… είναι μια πρακτική που συμβαίνει αιώνες τώρα, μια πρακτική που βασίζεται στην άγνοια του κόσμου, στην λήθη, στοχεύοντας στην υποτίμηση της νοημοσύνης των υπολοίπων.
Κε Κουτρούλη και λοιποί Φίλοι της Πρωτοβουλίας…

Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε το blog…
… το ότι κάποιοι προσπαθούσαν και προσπαθούν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μας…
Μας ενδιαφέρει το Ηράκλειο πολύ περισσότερο από εσάς, και για αυτό να είσαστε σίγουροι, ο δήμος μας δεν μπορεί να παίζει τον ρόλο του ασανσέρ που θα οδηγήσει στα ψηλότερα πατώματα.
Το Ηράκλειο έχει υποστεί ανεπανόρθωτες «βλάβες»… διότι διοικούνταν από συντρόφους που «εργάζονταν» για αλλού… και όχι για το Ηράκλειο, κάποιοι εργάζονταν για την τσέπη τους, κάποιοι εργάζονταν για το μέλλον τους…

Το μόνο που έχει καταφέρει προς το παρόν η «Πρωτοβουλία» είναι αντί να ασχολούμαστε με τον Κο Γεωργόπουλο, να ασχολούμαστε με τα μαγειρέματα των διάφορων, που θέλουν να το παίξουν τσάροι στο Ηράκλειο…
Εφόσον ασχολείστε με τα μαγειρέματα, καλέστε τον Μποτρίνη μήπως και βάλει μια τάξη στην κουζίνα σας.