ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΟΚ!

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας στο Ηράκλειο Αττικής από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και μέχρι...νεωτέρας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος. Ο λόγος της διακοπής είναι τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω παλαιότητας, τα υπάρχοντα λεωφορεία του Δήμου. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, που παρουσιάζονται ανάλογα προβλήματα στα οχήματα.

Η Δημοτική Αρχή έχει βάλει στο πρόγραμμα προμηθειών οχημάτων την απόκτηση δύο καινούργιων λεωφορείων. Ωστόσο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Παπουτσής ενημέρωσε το Χ-τύπο πως ο προηγούμενος διαγωνισμός απέβη άκαρπος καθώς ο μελετητής του Δήμου έκανε λάθος εκτίμηση στο τελικό τίμημα  της προμήθειας των οχημάτων με αποτέλεσμα να μην παρουσιαστεί κανένας προμηθευτής.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν νέος διαγωνισμός με όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται. Ο Αντιδήμαρχος μας είπε πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να επισκευαστούν τα υπάρχοντα λεωφορεία για να ξαναβγούν στους δρόμους. Παράλληλα κάνει προσπάθειες και μέσω του ΟΑΣΑ για την περίπτωση τυχόν δανεισμού οχημάτων στο μεσοδιάστημα

Από το www.xtypos.gr