ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ?

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός που διοργάνωσε η Δημοκρατική Συνεργασία σε γνωστό κοσμικό κέντρο στη Λ. Ειρήνης την Τσικνοπέμπτη. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε σημείο να προστεθούν και άλλα τραπέζια τα οποία έφτασαν μέχρι έως και τον διάδρομο υποδοχής για να καθίσουν οι Ηρακλειώτες που προσήλθαν να τιμήσουν τον επικεφαλής της Δημοκρατικής Συνεργασίας, κ. Γιώργο Μαστοράκο και τους συνεργάτες του.

Στην εκδήλωση καταγράφηκαν σημαντικές πολιτικές παρουσίες με ''Καλλικρατικό νόημα '' όπως ο Δήμαρχος της Λυκόβρυσης κ Φωκιανός με τον γραμματέα Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ και πάνω από 20 τοπικά στελέχη, ο κ Δημήτρης Καβούρης γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου ο κ. Γιώργος Βλαντής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο-Η Επόμενη Μέρα” μαζί με την παρέα του, σύσσωμη η διοίκηση του Σωματίου Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου  με επικεφαλής την κα Κική Καραγιώργου Κική και τον αντιπρόεδρο κ. Νέστορα Ζόμπολα όπως και μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου, των εθνικοτοπικών Συλλόγων της περιοχής. Καταγράφηκε, επίσης , μαζική προσέλευση μελών των ΚΑΠΗ και εκατοντάδες άλλων Ηρακλειωτών.

Μηνύματα έστειλαν η Υπουργός Υγείας κα Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου  και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης  και Κώστας Γείτονας. Τον κόσμο στην είσοδο του κέντρου τον υποδεχόταν ο κ Μαστοράκος και οι συνεργάτες του, οι οποίοι μοίρασαν τριαντάφυλλα και σερπαντίνες σε όλα τα τραπέζια και τους συνδαιτυμόνες.



Στο σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της “Δημοκρατικής Συνεργασίας “ ευχαρίστησε θερμά και με συγκίνηση τους Ηρακλειώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και τους υποσχέθηκε ότι θα εργάζεται πάντα μαζί τους για το καλό του τόπου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη για την εκδήλωση αναφέρονται τα εξής σχετικά με τη προσέλευση του κόσμου: “Η ποιοτική διαφορά με άλλες συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν ήταν ότι η Τσικνοπέμπτη είναι μια δύσκολη ημέρα λόγω του οικογενειακού της εορταστικού χαρακτήρα ακολουθεί μια εργάσιμη ημέρα και δεν προσφέρεται για ξενύχτι και τέλος υπήρχε η οικονομική συμμετοχή των συμμετασχόντων μια και το καλλιτεχνικό σχήμα του κέντρου αποτελείται από μεγάλης εμπορικής εμβέλειας καλλιτέχνες.

“Η τόσο μεγάλη ανταπόκριση των Ηρακλειωτών στο κάλεσμα του Γιώργου Μαστοράκου στην πρώτη εκδήλωσή που διοργάνωσε η Δημοκρατική Συνεργασία το 2010 δημιούργησε μια μεγάλη πολιτική δυναμική και ανέβασε αμέσως τον πήχη για την συνέχεια των πολιτικών συγκεντρώσεων και γεγονότων εν' όψιν των δημοτικών εκλογών του Νοέμβρη του 2010”

Από το www.xtypos.gr

Δικό μας σχόλιο…
Ο Γ. Μαστοράκος, τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει μεγάλη ανησυχία για το Ηράκλειο.
Έχει ένα άγχος για το καλό του δήμου μας…

Αυτό όμως που δεν διευκρινίζει και μάλιστα αποφεύγει συστηματικά να αναφερθεί, είναι αν θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μα είναι φοβερό αυτό ρε παιδί μου…
ούτε μια φορά να του ξεφύγει, κουβέντα όπως «δυνατά μαζί… για να αλλάξουμε τον δήμο», ακόμα και την δύναμη της συνήθειας έχει καταφέρει να κατευνάσει η άρνηση του να κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το άμεσο μέλλον.
Κατανοούμε ότι μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τον Καλλικράτη υπάρχει θέμα ιδίως με όσους προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, το πόκερ είναι πολύ καλό παιχνίδι, και παρά το γεγονός ότι είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως ως ευγενές άθλημα, δεν έχει αναγνωριστεί ως πολιτική πρακτική.

Η γνώμη μου πάντως είναι, όσο το τρενάρει ο Μαστοράκος, θα του γυρίσει μπούμερανγκ, και η πρόβλεψη μου είναι ότι με τον Καλλικράτη δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στο Ηράκλειο, με το ΠΑΣΟΚ δε θα καταφέρει ο Μαστοράκος να παζαρέψει κάτι καλύτερο από το Ηράκλειο, όποτε… βλέπω τον αγαπητό Γιώργο, να σουλατσάρει δυστυχώς με τους ίδιους υποψήφιους συμβούλους, στις γειτονιές του Ηρακλείου, ζητώντας την στήριξη τους για τις δημοτικές εκλογές…