ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΕΛΟΣ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Εκατοντάδες δημότες του Ηρακλείου είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να γιορτάσουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.


Την Κυριακή στην κεντρική πλατεία στήθηκε ένα υπαίθριο πάρτι με κλόουν, παιχνίδια, εργαστήρια για τα παιδιά, μουσική και χορό που χάρισε ευχάριστες στιγμές σε μικρούς (πολλοί εκ των οποίων ήταν μασκαρεμένοι)  και μεγάλους. Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος που μίλησε στα παιδιά και διασκέδασε μαζί τους.

Την Καθαρά Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα Κούλουμα στην περιοχή της Παναγίτσας, στον Πράσινο Λόφο. Στους πολίτες που βρέθηκαν εκεί προσφέρθηκαν παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα, ενώ τραπέζια είχαν στηθεί στο πάρκο της πλατείας Θεάτρου. Σε ένα μικρό ξέφωτο του πάρκου έγιναν και κάποιες απόπειρες πετάγματος χαρταετών.

Το σύνθημα για την έναρξη του γλεντιού έδωσε ο Δήμαρχος, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και αποκριάτικα δρώμενα από μέλη του Χορευτικού Ομίλου “Ειρήνη” που συμπαρέσυραν στο χορό το Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου, κα Νίκη Σαρηγιαννίδου.

Τη σκυτάλη της διασκέδασης έπειτα πήρε η ορχήστρα του Γιώργου Σαλαμπάση με γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

Από το www.xtypos.gr


Δικό μας σχόλιο
Κάποιος από την διοίκηση του δήμου, πρέπει να είναι μεγάλος φαν του Γ. Σαλαμπάση… ο οποίος για 2η φορά τραγούδησε για τους Ηρακλειώτες μεγάλες του επιτυχίες όπως το Σ’ Αγαπάω μ’ ακούς, το σ’ αγαπάω μ’ ακούς, το σ’ αγαπάω μ’ ακούς κ.α.