2ΜΗΝΗ ΠΑΥΣΗ!!!!!

2 μήνες!!! παύση από τα καθήκοντα του θα είναι, όπως ακούγετε, η ποινή για τον Στ. Γεωργόπουλο.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου είχε περάσει από το πειθαρχικό της περιφέρειας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το συμφωνητικό με διαφημιστική εταιρία το οποίο έφερε την υπογραφή του και για το οποίο δεν είχε ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ποινή έχει οριστεί και απομένει να ανακοινωθεί.

Αν τελικά η πληροφορία είναι ακριβής ως προς την διάρκεια της ποινής, ο Στ. Γεωργόπουλος θα πετύχει ακόμα μια διάκριση στον δήμο μας, καθώς το «ρεκόρ» το κατείχε ο Γ. Μαστοράκος με ποινή 15νθημερης παύσεως. 

Φυσικά κάποιοι θα σκεφτούν ότι η ποινή ίσως να έχει πολιτική σκοπιμότητα, αλλά αυτό είναι αστεία θεώρηση για ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Να σας θυμίσω πως από την στιγμή που ανέλαβε τον δήμο ο Στ. Γεωργόπουλος δεν έχει εισπραχθεί ούτε 1 ευρώ από τα μισθώματα των υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων, όταν τα προηγούμενα χρόνια τα έσοδα από αυτές έφταναν τα 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Αντί για τα προβλεπόμενα έσοδα, εμφανίστηκε αυτό το συμφωνητικό με διαφημιστική εταιρία που έφερε την υπογραφή του δημάρχου.

Και ο πιο αδαής θα σκεφτεί διάφορα σενάρια τα οποία τελικά ζημιώνουν τον δήμο μας.

Επίσης να θυμίσω, πως ο Δήμαρχος Στ. Γεωργόπουλος ανέλαβε και την ραδιοφωνία ως πρόεδρος της επιχείρησης, η πρώτη του κίνηση ήταν να καταγγείλει σύμβαση αορίστου χρόνου εργαζόμενου επί 15 χρόνια στην επιχείρηση.

Αυτός ο εργαζόμενος δεν ήταν όμως τυχαίος στόχος, ήταν διαφημιστής ο οποίος είχε αναλάβει το θέμα με τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, ήταν εκείνος ο οποίος έφερνε έσοδα από τα μισθώματα 500.000 ευρώ, ήταν άνθρωπος που γνώριζε το αντικείμενο με λίγα λόγια.

Αυτά είναι μερικά κομμάτια από το πάζλ που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις διαφημιστικές πινακίδες και κυρίως με την απώλεια εσόδων για το ταμείο του δήμου, ενδεχομένως να κρύβονται και πολλά άλλα… θα δείξει.