ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

H πόλη του Ηρακλείου θα σημαιοστολισθεί από την Τρίτη 23 Μαρτίου μέχρι και την Πέμπτη 25 Μαρτίου, ενώ με τη δύση του ηλίου θα φωταγωγηθούν όλοι οι δρόμοι και οι πλατείες του Δήμου.
Τη Τετάρτη 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικές με την εθνική επέτειο στους μαθητές των Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων, στις Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς. Στις 12:00 το μεσημέρι της ιδίας ημέρας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην πλατεία Αγίου Λουκά.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου από τις 07:30 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών και θα αρχίσει η μετάδοση από μεγαφωνική εγκατάσταση μουσικής και τραγουδιών στο πνεύμα της γιορτής. Στις 10:00 πμ θα τελεστεί η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και μετά την Δοξολογία, από την εξέδρα των επισήμων, θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός από το Δήμαρχο της πόλης, κο Σταύρο Γεωργόπουλο. Στις 11:00 πμ θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση μαθητών, Συλλόγων, Προσκόπων και Ελλήνων Οδηγών στη Λεωφόρο Ηρακλείου από την οδό Ζεφύρου μέχρι και την οδό Χελμού.

Τελετάρχες της παρέλασης ορίζονται ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Δημήτρης Τσαπραζλής, και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου, κα Νίκη Σαριγιαννίδου.