ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΔΕΝ.... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΗΔΕΝ

Δυστυχώς αγαπητοί συνδημότες, όπως θα έχετε διαπιστώσει από τις 3 δημοτικές εφημερίδες οι 2 δε θέλουν να στεναχωρήσουν τον δήμαρχο μας Στ. Γεωργόπουλο.

Μπορώ να καταλάβω ότι είναι δύσκολοι οι καιροί, υπάρχει οικονομική κρίση, το μαγαζί έχει έξοδα και πρέπει να συντηρηθεί…

Ίσως εμείς που είμαστε έξω από τον χορό να τα βλέπουμε τα πράγματα πιο ρομαντικά, δε ξέρω, ίσως να έχουμε μεγαλύτερες αντιστάσεις να είμαστε περισσότερο ιδεολόγοι από κάποιους άλλους… το θέμα είναι ότι από την ημέρα που έγινε ο Στ. Γεωργόπουλος δήμαρχος στο δήμο μας, έφερε καινούργια ήθη και έθιμα, βασίστηκε και βασίζεται στο επιφανειακό - επικοινωνιακό μοντέλο, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, έχουν δαπανηθεί τεράστια ποσά, για τα οποία κανένας δε ρωτάει, αλλά και κανένας άλλος δεν είναι πρόθυμος να δώσει απαντήσεις.

Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Εκτός από τις καταχωρήσεις που αφορούν τον δήμο στις τοπικές εφημερίδες, που σημαίνει ότι αν είσαι καλό παιδί θα σε προτιμήσω για να μου κάνεις την καταχώρηση, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος!!!

Οι συνδρομές!!!!!!!

συνδρομές για μια εφημερίδα που διανέμεται δωρεάν.
Παραγγέλνει ο δήμαρχος από την εφημερίδα 30 συνδρομές τον χρόνο, υποτίθεται για τους δημοτικούς συμβούλους και για τους προέδρους και αντιπροέδρους των επιχειρήσεων, να σημειώσω ότι όλοι αυτοί μπορούν να βρουν την εφημερίδα στο δημοτικό κατάστημα δωρεάν.


Η κάθε συνδρομή υπολογίζεται από 200-250 ευρώ τον χρόνο, τώρα για πιο λόγο όταν η εφημερίδα διανέμεται δωρεάν, ας πούμε ότι αυτά είναι τα έξοδα διανομής, υπολογίστε 200 x 30 = 6000 ευρώ, για μια τοπική εφημερίδα ή υπερτοπική.

Η περίπτωση των συνδρομών είναι μια φανερή δαπάνη, αρκεί κάποιος να την γνωρίζει, υπάρχουν όμως και οι άλλες δαπάνες που αφορούν τις καταχωρήσεις, και πες ότι και αυτές είναι ελεγχόμενες, πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν και κάποιες άλλες που παρουσιάζονται με διαφορετικές υπηρεσίες αλλά αφορούν τον ίδιο σκοπό?

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μοτίβο δεν είναι δημιούργημα ή επινόηση του Στ. Γεωργόπουλου, όλοι οι δήμαρχοι κάπως έτσι πορεύονται, από κει και πέρα είναι στην προσωπική ευχέρεια του καθενός για το πόσο θα κοστίσει στον δήμο κάτι τέτοιο.

Έχουν μείνει κάποιοι μήνες μέχρι τις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, και αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι πως αυτή την τετραετία δεν είδαμε αντιπολίτευση. Συζητήσεις, κορώνες στα δημοτικά συμβούλια αλλά για την ταμπακιέρα ψιλοκομμένο τουμπεκί.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Στ. Γεωργόπουλος να κάνει ότι γουστάρει, και πιο συγκεκριμένα να βιάζει την ψυχολογία των τρομαγμένων εργαζομένων, όσων τελικώς απόμειναν στον δήμο.

Διαφημιστικές πινακίδες ένα μεγάλο θέμα από το οποίο ο δήμος μας χάνει έσοδα περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο, κανενός το αυτάκι δεν ιδρώνει, λες και έχει ο δήμος την πολυτέλεια να χαρίζει τέτοια ποσά. Σε όλους τους άλλους δήμους οι διαφημιστικές πινακίδες ξηλώνονται μόνο στον δικό μας δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα…
…αλλά και πάλι, 3 χρόνια που οι πινακίδες λειτουργούσαν κανονικότατα, ποιος το επέτρεπε και ποιος τα τσέπωνε για να κάνει τον κινέζο?

Ένα μικρότερο θέμα ο οδηγός αγοράς, ο πρώτος που εκδόθηκε από την ανάληψη της δημαρχεία από τον Γεωργόπουλο, μπήκε μέσα, και μπήκε χοντρά μέσα, διότι δεν έγινε μειοδοτικός διαγωνισμός, και αν έγινε τότε ήταν πλασματικός.
Ο οδηγός αγοράς δεν έχει ακόμα διανεμηθεί, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες του δήμου που έχουν πληρώσει για τις καταχωρήσεις να νιώθουν εξαπατημένοι… ούτε αυτό δε μπόρεσε να κάνει σωστά ο Κος Γεωργόπουλος και η παρέα του.

Πάμε παρακάτω, έχει διορίσει την κόρη με το καλημέρα, ως ειδική σύμβουλο με 4ωρη σύμβαση και με μισθό 2.000!!! καθαρές αποδοχές, και αυτό όταν απέλυε κόσμο επειδή το προσωπικό ήταν περισσότερο από ότι χρειάζονταν στον δήμο και τις επιχειρήσεις.
Μιλήσανε?, αντιδράσανε? Εννοώ η αντιπολίτευση, δεν υπήρχε καμία διαφορά ούτε καν σε ηθικό επίπεδο.

Ο επικοινωνιολόγος, στον οποίο οφείλονται περίπου 25.000 ευρώ, άρα ακόμα δεν τον έχει πληρώσει κανένας, αλλά ποτέ δεν μάθαμε αν τελικά θα τον πληρώσει ο Στ. Γεωργόπουλος προσωπικά, ή ο δήμος?

Δεν ήταν μάλλον αρκετά έντονες οι πιέσεις της αντιπολίτευσης για να μάθουμε τελικά κάτω από πιο καθεστώς προσφέρει τις υπηρεσίες στον δήμο μας ο Κος Λάσκαρης.

Ολόκληρη φιέστα είχε στήσει ο Στ. Γεωργόπουλος για να παρουσιάσει όλος καμάρι τον απολογισμό του 2009, μάλιστα παραβρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και ορκωτή λογίστρια για να διαβεβαιώσει την εγκυρότητα των στοιχείων…
110εκ ευρώ, ήταν η κρατική επιχορήγηση για το 2009, έργα δεν έγιναν, εργαζόμενοι δεν πληρωνόντουσαν, το ίδιο και προμηθευτές, εκτός βεβαίως των δικών μας παιδιών, δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να ρωτήσει τελικά αυτά τα χρήματα εισπράχθηκαν? δαπανήθηκαν για να καλύψουν ποιες ανάγκες?

Υπάρχουν τόσα πολλά, τα οποία έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπήρχε αντιπολίτευση, δεν ενδιέφερε τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις τι γίνεται, ίσως να ήθελαν κατά βάθος να επικρατεί όλο αυτό το μπάχαλο, όλα αυτά τα ερωτηματικά, ώστε σε λίγους μήνες να βγουν στους δρόμους και να λένε το κορυφαίο «δε πάει άλλο… ο δήμος πρέπει να αλλάξει χέρια για να μπει μία σειρά».