ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Μια ακόμα εξαγγελία της Δημοτικής Αρχής φαίνεται να εγκαταλείπεται οριστικά, αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος εμμέσως, πλην σαφώς, δηλώνει αδυναμία να προωθήσει την κατασκευή Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στην πόλη μας. 

Μια υπόσχεση για την κατασκευή Κέντρου Υγείας, που δόθηκε σε κοινή συνέντευξη με τον τότε υπουργό υγείας και διαφημίστηκε ως μεγάλη «επιτυχία», φαίνεται ότι παραμένει απλή υπόσχεση και θυσιάστηκε στο βωμό της πρόσκαιρης δημοσιότητας. Να θυμίσουμε την ίδια πρακτική και στο ζήτημα της διάνοιξης της Λ. Κύμης με τις «μουσικές εκδηλώσεις», χωρίς βεβαίως αποτέλεσμα, γεγονός που είχε καταγγείλει τότε ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» Νίκος Μπάμπαλος. Στασιμότητα λοιπόν σε αυτό το μεγάλο θέμα, όπως άλλωστε στασιμότητα υπάρχει σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Κυκλοφοριακό, καθαριότητα, έλλειψη ελεύθερων χώρων κυρίως όμως η απογοήτευση και εγκατάλειψη που νοιώθουν οι πολίτες είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη διοίκηση Γεωργόπουλου. Κάθε μέρα που περνά καθίσταται επιτακτική η ανάγκη αλλαγής της δημοτικής αρχής, αφού τα προβλήματα της πόλης διαιωνίζονται και ζητούν λύσεις, που η παρούσα δημοτική αρχή δεν μπορεί να δώσει.