ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω άλλο ένα περιστατικό στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.
Ανεξάρτητα από την εντύπωση που μπορεί να έχει ο καθένας μας για τον Σπ. Γουρνά, ο άνθρωπος πραγματικά έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση λόγω καταλογισμών, οι οποίοι δεν είναι σίγουρα όπως μπορεί να ακούγονται.

Σίγουρα ο Σπ. Γουρνάς δεν έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα, οι καταλογισμοί που του αποδόθηκαν αφορούσαν περιπτώσεις όπου προκειμένου να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην ώρα τους, γίνονταν κάποιες παρατυπίες, οι οποίες στα χαρτιά δεν εμφάνιζαν τον σκοπό αυτών, με αποτέλεσμα να αποδοθεί δόλος προς ίδιον όφελος για εκείνον που υπόγραψε.

Ο Σπ. Γουρνάς από τέτοιους καταλογισμούς έχει βρεθεί κυριολεκτικά στον δρόμο, μετά από μια σειρά κατασχέσεων σε περιουσιακά του στοιχεία, δεν συζητάμε πως αυτή η κατάσταση τον έχει επιβαρύνει ψυχολογικά, αλλά το χειρότερο από όλα είναι, όπως ο ίδιος ανάφερε, βρίσκεται αντιμέτωπος με δημότες που αναρωτιούνται αν τελικά ο Σπ. Γουρνάς «έφαγε» δημόσιο χρήμα.

Πέρα από συμπάθειες και αντιπάθειες ας δείξουμε λίγο ανθρωπιά στην περίπτωση του Σπ. Γουρνά, ο οποίος βρίσκεται πραγματικά σε αδιέξοδο.