ΑΠΟ 20 ΕΓΙΝΕ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Κε ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ?

Την ενόχληση της Διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου προκάλεσαν οι τοποθετήσεις, παρατηρήσεις και παρεμβάσεις μελών της πρώην Διοίκησης στο ξεκίνημα της προηγούμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα και άλλα προβλήματα του Δήμου.


“Ορισμένοι προσπαθούν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση του Δήμου Ηρακλείου... Ερχόμαστε εδώ με συνθήματα”, είπε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος. Τη σκυτάλη πήρε μετά ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, ο οποίος θύμισε στους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης πως η Διοίκηση παρέλαβε έναν Δήμο με 700 εργαζόμενους και 30 εκ. χρέος. “Αυτοί που ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση δεν γίνεται να μας λένε, “εμπρός ξυπνήστε”. Αυτοί που τόσα χρόνια κοιμόντουσαν”, είπε με νόημα ο κ. Παπαδημητρίου. Βλέπουμε λοιπόν ότι, μετά και από το ξεκαθάρισμα της κατάστασης με το διοικητικό μέλλον του Δήμου,  σιγά-σιγά αρχίζει και  θερμαίνεται το κλίμα εν όψει εκλογών.

Από το www.xtypos.gr


ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Πάλι τα ίδια, και αυτή την φορά ακόμα πιο φουσκωμένα.
Που είναι εκείνος ο φίλος που μας το έπαιζε πονηρός ότι και καλά το θέμα με το χρέος που εμφανίζονταν στο φυλλάδιο κρεμάλα αποτελεί παρελθόν?

Κε Παπαδημητρίου μπορείτε να αποδείξετε ότι το χρέος του δήμου όταν τον παραλάβατε ήταν όσο λέτε, γιατί εμείς μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι δεν ήταν.
Μπορείτε Κε Παπαδημητρίου να μας πείτε πόσοι είναι οι εργαζόμενοι σήμερα στον δήμο Ηρακλείου?

Επειδή δεν πρόκειται να πάρουμε απάντηση, γιατί είναι μια τακτική που έχει υιοθετήσει η δημοτική αρχή από την ημέρα που ανέλαβε τον δήμο μας, θα πρέπει κάποιος επιτέλους να βγάλει στην σέντρα όλους εκείνους που ψεύδονται κατά συρροή, που εξαπατούν τον κόσμο του Ηρακλείου με τις μπούρδες τους και τα κατασκευασμένα ψεύδη τους.

Είναι δυνατό μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, να βγαίνει ο Κος Παπαδημητρίου, και να χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα το παραποιημένο δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας από τον ίδιο και την παράταξη του?, και δε φτάνει αυτό, το φούσκωσε και άλλο ο αθεόφοβος, το έκανε 30 εκατομμύρια.

διαβάστε μια παλιότερη ανάρτηση σχετικά με το θέμα
http://irakleionews.blogspot.com/2010/05/blog-post.html