Ο ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ

Να ζητήσω συγνώμη σχετικά με την προηγούμενη ανάρτηση, η πληροφορία ήταν σωστή αλλά το ένα πρόσωπο αυτό που αναφέραμε ως μορφονιός ήταν το λάθος. Βλέπετε, κοινά χαρακτηριστικά, δημιούργησαν λάθος εντύπωση για το πρόσωπο οπότε…

ο ψηλός παραμένει ως έχει, και ο 2ος που ακολουθούσε ήταν ο ανθυπασπιστής και ανήκει στην ίδια παράταξη με τον ψηλό.

Επειδή δημιουργήθηκε αναστάτωση όπως μάθαμε, ζητάμε συγνώμη για αυτό αλλά και από τον «μορφονιό» τον οποίο εμπλέξαμε χωρίς τελικά να έχει καμία ανάμειξη.

Το κείμενο εμφανίζεται πλέον διορθωμένο…
 


Έχει χοντρύνει το προεκλογικό παιχνίδι στην πόλη μας, και μάλιστα με κτυπήματα κάτω από την μέση.

Ένας μεγαλόσωμος σύμβουλος του Στ. Γεωργόπουλου και ο υπασπιστής, ο μεν πρώτος σε κατάσταση αμόκ, ο δε δεύτερος πιο cool, κεντάγανε και ράβανε στο όνομα του Π. Βλασσόπουλου.

Μη φαντάζεστε ότι αυτά που έλεγαν ήταν για το πόσο καλό και άξιο παιδί είναι ο Παντελής…
Κλητήρα τον ανέβαζε ο ψηλός ανίκανο τον κατέβαζε, με εντυπωσιακό μένος καταφέρονταν με άθλιους σχολιασμούς στον αντίπαλο του. Μάλιστα έλεγε (για να καταλάβετε και το γλείψιμο πριν την τελική απόφαση…) ότι ο Κ. Μήνας είναι καλό παιδί και ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει να τον πείσει να μην κάνει καμία βλακεία και πάει τελικά στον Βλασσόπουλο.

Ο δε υπασπιστής, ακολουθούσε από κοντά και έλεγε, ποιος χρηματοδοτεί τον Π. Βλασσόπουλο?, και απαντούσε μόνος του… Ο Γ. Μαστοράκος τον χρηματοδοτεί, γι’ αυτό τον λόγο δεν ανοίγει ο πρώην δήμαρχος τα χαρτιά του να πει τελικά αν θα κατέβει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Εντωμεταξύ ποιος μιλάει… Ο ψηλός που έχει παραιτηθεί 6-7 φορές και το έχει πάρει πίσω, δήθεν γιατί είναι κομματικός, και ο υπασπιστής που το μόνο που απομένει είναι να κινείται και να μιλάει με τηλεκοντρόλ που θα χειρίζεται ο Δήμαρχος.

Με την ευκαιρία θα μας πει κάποιος από την ΑΚΕΠ αν ο Κ. Μήνας αποτελεί μέλος της παράταξης?