ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

31 Μαΐου στην καφετέρια LUX που βρίσκεται στον σταθμό του ΗΣΑΠ, η Μ. Γαλακτοπούλου είχε οργανώσει ανοικτή συνάντηση για της κυρίες της πόλης.
Μετά από λίγες ημέρες στο ίδιο μαγαζί πήγε και ο Ν. Μπάμπαλος που  παρέθεσε καφέ σε φίλους της παράταξης του.



Την Τρίτη 22/06 το πρωί επισκέφτηκαν την συγκεκριμένη επιχείρηση άνδρες της αστυνομίας με εντολή προσωρινής παύσης λειτουργίας υπογεγραμμένη από τον Δήμαρχο Στ. Γεωργόπουλο και ενώ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης καφετέριας είχε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες γιατί το ίδιο βράδυ έπαιζε η Εθνική μας ομάδα στο μουντιάλ το τελευταίο της παιχνίδι με την Αργεντινή.



Γιατί άραγε ο Δήμαρχος Στ. Γεωργόπουλος επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί ενώ εδώ και καιρό εκκρεμούν τουλάχιστον 10 παρόμοιες αποφάσεις για άλλες επιχειρήσεις της πόλης…
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η εκδήλωση που διοργάνωσε η Μ. Γαλακτοπούλου είχε μαζική συμμετοχή από τις γυναίκες της πόλης, κάτι που ενόχλησε όπως μάθαμε τον Στ. Γεωργόπουλο.


Τυχαίο… δε νομίζω.

Αφού ο δήμαρχος μας όπως ο ίδιος δηλώνει είναι λάτρης της νομιμότητας και ο πιο έντιμος δήμαρχος πανευρωπαϊκά, γιατί κάνει επιλεκτική εφαρμογή των μέτρων?

Και μία διαπίστωση από το παρελθόν:
ο προηγούμενος δήμαρχος Γ. Μαστοράκος την τελευταία τετραετία 2002-2006 τα είχε αφήσει όλα στον αυτόματο πιλότο, γι’ αυτό κρίθηκε από τους Ηρακλειώτες με το γνωστό αποτέλεσμα στις εκλογές του 2006.

Τουλάχιστον όμως ο Μαστοράκος σαν γάτα που είναι ήξερε να χειρίζεται χωρίς να ανοίξει μύτη τέτοια θέματα.