ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ"

Ο Γεωργόπουλος όποτε αναφέρεται στον δήμο χρησιμοποιεί 1ο πρόσωπο…
Ο δήμος μου, το δημαρχείο μου, οι χώροι του δήμου είναι δικοί μου κτλ.

Κάποια στιγμή ο Γ. Μαστοράκος είχε πει το πολύ πετυχημένο, ότι ο δήμος Ηρακλείου απέκτησε ονοματεπώνυμο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Κάντε μια βόλτα στους δρόμους του Ηρακλείου και ρωτήστε τυχαία τον κόσμο, τους καταστηματάρχες την γνώμη τους για τον Στ. Γεωργόπουλο.
Δεν υπάρχει προηγούμενο, δε θα βρεθεί ούτε ένας να πει μια καλή κουβέντα, ο κόσμος ανυπομονεί να έρθει με το καλό ο Νοέμβριος για να απαλλαγεί από τον πρωτοφανή για τα δε δεδομένα του Ηρακλείου δήμαρχο.

Σε κρεοπωλείο της πλατείας ο ιδιοκτήτης λέει ότι του χρωστάει ο δήμαρχος 20.000 ευρώ!
Καλά ρε Σταύρο που διάολο τα χρωστάς αυτά τα χρήματα?
Τι έκανες τόσο κρέας?

Σχεδόν σε όλους τους προμηθευτές από την πόλη μας ο δήμος έχει τεράστια φέσια, που φυσικά ο Γεωργόπουλος τα χρεώνει στην προηγούμενη διοίκηση.
Τελευταία είχαν εμφανιστεί δικαστικοί κλητήρες στο δημαρχείο για κατασχέσεις, και σύμφωνα με πληροφορίες ένα μεγάλο μέρος την επιχορήγησης που παίρνει ο δήμος μας από το κράτος (ΚΑΠ) διατέθηκαν για να πληρωθούν οι διαμαρτυρόμενοι προμηθευτές.

Ενοίκια για χώρους που καταλαμβάνει ο δήμος γύρω στα 50.000 για κάθε χώρο, απλήρωτοι εργαζόμενοι, τεράστιο χρέος για τον δήμο μας από δάνεια που τρέχουν, ανείσπραχτες οφειλές ετών, προς τον δήμο από καταστηματάρχες, κλήσεις, δημόσιους χώρους, συνθέτουν την απόλυτα εικόνα του μπάχαλου που επικρατεί στον δήμο μας τα τελευταία 3μιση χρόνια.

Και ο Κος Δήμαρχος… ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.

Κάνει λέει εκστρατεία για να κοινοποιήσουν οι βουλευτές και οι αιρετοί τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.
Δώσε ρε Δήμαρχε εσύ τις απαντήσεις που ζητάει ο κόσμος και οι δημοτικοί σύμβουλοι για τον δήμο μας και την «χρηστή» διαχείριση σου, και άσε τους άλλους.
Κάποιος συνδημότης μου έστειλε ένα μήνυμα που ρωτούσε ο άνθρωπος για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγ. Τριάδα…
Ποιος γνωρίζει να του απαντήσει?

Μάλλον κανείς, καθώς το θέμα αναβλήθηκε 6-7 φορές στο δημοτικό συμβούλιο, μέχρι που αποσύρθηκε οριστικά, χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση επ’ αυτού.

Υποτίθεται ότι ο δήμος μας δαπάνησε 150.000 ευρώ για την ιστοσελίδα της πόλης και δεν υπάρχει καμία καταχώρηση σχετικά με το θέμα, υποτίθεται πως έχουν παρθεί αποφάσεις για το κυκλοφοριακό και παρόλα αυτά δεν υπάρχει έστω στους χώρους του δημαρχείου καμία ανάρτηση που να ενημερώνει τους δημότες.

Ο μόνος τρόπος για να μάθει κάποιος για τις ρυθμίσεις είναι να σηκωθεί κάποιο πρωί και να δει απαγορευτικά, stop, αναδρομήσεις κτλ.
Αυτό είναι το «θεάρεστο» έργο του δημάρχου, και αναρωτιέμαι,

Πως ένας δήμαρχος που είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας, που του έχει επιβληθεί παύση 2 μηνών από την περιφέρεια (την οποία προσπαθεί να τρενάρει με έφεση που έχει κάνει), εξακολουθεί να παίρνει αποφάσεις για μας.
Κάτι πρέπει να γίνει…

Κε Γεωργόπουλε εφόσον είσαστε λάτρης της νομιμότητας γιατί δεν αποδέχεστε την ποινή που σας έχει επιβληθεί από την περιφέρεια, περάσατε από ακρόαση, είπατε την άποψη σας, δεν πείσατε κανέναν…

Γιατί προσπαθείτε με τα διάφορα παραθυράκια – τερτίπια να την σκαπουλάρετε?
Ο τελευταίος που πρέπει να επικαλείται τους νόμους και το δίκαιο είναι ο δήμαρχος μας…
καθώς από την αρχή της θητείας τους έχει προσβάλει θεσμούς, συμβάσεις, ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στο τέλος όπως φαίνεται χρησιμοποιεί τους νόμους για να αποφύγει τις συνέπειες των πεπραγμένων του…