ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΔΕ ΖΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ...

Στον δήμο Ηρακλείου του Στ. Γεωργόπουλου οι παραιτήσεις δεν έχουν τελειωμό.
Η δημοτική αρχή του Στ. Γεωργόπουλου, διεκδικεί το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραιτήσεων δημοτικών συμβούλων.

Μετά τον Γ. Οικονομίδη ο οποίος ήταν ο 7ος καπαδόκης σειρά πήρε και ο Ν. Μπαρμπούνης.

Ναι αγαπητοί συντοπίτες είναι αλήθεια!

Ο άνθρωπος που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Κ. Μήνα και το έπαιξε για λίγο καιρό συνεπής δημοτικός σύμβουλος αυτομόλησε πανικόβλητος, από αυτά που διαπίστωσε στο σύντομο χρονικό διάστημα που κλήθηκε να αναλάβει καθήκοντα.

Ο Στ. Γεωργόπουλος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί ότι όταν έρθουν με το καλό οι εκλογές δε θα έχει ούτε τον οδηγό του δίπλα του για να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο.

Ο δήμαρχος αναφερόμενος στην παραίτηση του Γ. Οικονομίδη είπε, ότι ο πρώην πρόεδρος του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας παραιτήθηκε για λόγους υγείας, βέβαια στο κείμενο της παραίτησης του ο Γ. Οικονομίδης αναφέρει ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους διαβεβαιώνοντας όσους τον ψήφισαν ότι θα παραμείνει ενεργός στα κοινά του Ηρακλείου.

Το θέμα είναι αλλού… Ο γιατρός εδώ και 4 μήνες διαβεβαίωνε τους πάντες ότι μόλις ολοκληρώνονταν η αιμοδοσία και οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα παραιτούνταν διότι δεν άντεχε άλλο. Και πώς να αντέξει ο Οικονομίδης που είναι πασίγνωστο ότι έχει υποστεί ένα έμφραγμα και ότι την ημέρα της παραίτησης του είχε κλειστό για 2 μέρες το κινητό του για να μην δεχθεί και πάλι πιέσεις, και πώς να την παλέψει ο Οικονομίδης όταν τον μάζευε στο πρόσφατο παρελθόν από γνωστή καφετέρια συνάδελφος του δημοτικός σύμβουλος και τον τάιζε χαπάκια για την πίεση.

Κατά τα άλλα για τον Στ. Γεωργόπουλο ο Γ. Οικονομίδης δεν μπορούσε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του για λόγους υγείας.

Δίκιο είχε ο Στ. Γεωργόπουλος, ο Οικονομίδης την γλίτωσε με ένα έμφραγμα, ο Κουτσούκος πήγε και ήρθε, η κρισιμότητα της κατάστασης του  Φ. Τσιόγκα αγνοείτε, και ο Ν. Μαξούτης αναπαύεται εν ειρήνη.

Οι πληροφορίες μας λένε, ότι σε λίγες μέρες αναμένεται να σκάσει και άλλη παραίτηση!

Προς τον επόμενο/η δημοτικό σύμβουλο που σκέφτεται να πηδήξει από τον 3ο όροφο, αλλά και προς τον επόμενο επιλαχόντα, μία συμβουλή:
Ο Στ. Γεωργόπουλος βλάπτει σοβαρά την υγεία των συνεργατών του.