ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ...

Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκε τον Δήμαρχο μας ο Σεραφείμ Κοτρώτσος με μερικούς ακόμα κουστουμάτους κυρίους.
Το αναφέρουμε γιατί προεκλογική περίοδος είναι, γνωστό το όνομα του δημοσιογράφου…

Σκέφτομαι δύο ενδεχόμενα, το πρώτο αφορά την επιστράτευση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου για την προεκλογική εκστρατεία του Γεωργόπουλου, κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει αφιλοκερδώς, αντιθέτως αυτά τα ονόματα κοστίζουν ακριβά για να ασχοληθούν μαζί σου.

Το δεύτερο ενδεχόμενο αφορά τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM, μήπως ο Στ. Γεωργόπουλος σκέφτεται μια και έχει απαξιώσει τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, να τον «σκοτώσει» σε κάποιο επιχειρηματία ή δημοσιογράφο?

Ακόμα και πρόσληψη να κάνει ως υπεύθυνο στο ραδιόφωνο ο Στ. Γεωργόπουλος κάποιον δημοσιογράφο του επιπέδου του Σ. Κοτρώτσου, ο μισθός που θα απαιτεί θα είναι υπερβολικός για τα δεδομένα του ραδιοφωνικού σταθμού, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο δήμαρχος θεωρεί ότι ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ αποτελεί οικονομική αιμορραγία για τον δήμο του Ηρακλείου.
Από την άλλη μη ξεχνάμε, ενώ ο δήμος μας έχει τόσα οικονομικά προβλήματα που έφτασαν τον δήμαρχος μας ότι είναι σχεδόν έτοιμος να παραδώσει τα κλειδιά του δήμου στον Υπουργό Εσωτερικών, η κόρη του παραμένει να αμείβεται από τον δήμο Ηρακλείου για 4ωρη σύμβαση με 2.500 ευρώ!

Το ανέφερα το παραπάνω γιατί ο Κος Δήμαρχος βρίσκει προβλήματα και εμπόδια κατά το δοκούν, χωρίς να υπολογίζει τελικά το κοινό συμφέρον.