ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΣΣΕΣ

* Σας μιλά το απλήρωτο προσωπικό του Δημοτικού Ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης μας Επικοινωνία 94fm.

* Ο δήμος μας έχει την πολυτέλεια να διαθέτει μια αδειοδοτημένη συχνότητα , ανάμεσα στις 41 που εκπέμπουν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, η οποία από το 1988 εκπέμπει αδιάκοπα με τις δικές σας εισφορές στην μπάντα των fm.

* Αντί η κάθε διοίκηση του δήμου να χρησιμοποιήσει την άδεια του σταθμού ως δημόσιο αγαθό, εκφράζοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της κοινωνίας, αλλά και προάγοντας τον πολιτισμό και τις τέχνες συνεισφέροντας σημαντικά στα έσοδα του δήμου, παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές : της αδιαφορίας, της ανικανότητας, των ρουσφετολογικών προσλήψεων και της αδιαφάνειας.

* Θέλουμε ένα ραδιόφωνο που θα σέβεται τους δημότες, τους συλλόγους, τη νεολαία, την Τρίτη ηλικία, τους φορείς και τους επιχειρηματίες της πόλης.

* Θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι το ραδιόφωνο δεν διοικείται από τους εργαζόμενους, οι οποίοι αμείβονται με απόλυτη διαφάνεια, σύμφωνα με τις συλλογικές συμβάσεις των ειδικοτήτων με τις οποίες απασχολούνται.

* Η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων περί υπέρογκου κόστους, ευεργετημένων εργαζομένων και ανώφελης λειτουργίας της επιχείρησης για την κοινωνία του Ηρακλείου, διασπείρονται κατά το δοκούν από ανεύθυνους, ανενημέρωτους και αδαείς ως προς το μέγεθος του εν λόγο περιουσιακού στοιχείου του δήμου μας.

* Σαν περιουσιακό στοιχείο του δήμου η αδειοδοτημένη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου ανήκει στους Ηρακλειώτες και όχι στον εκάστοτε δήμαρχο, δημοτικό σύμβουλο, καταστροφολόγο! Η δουλειά της διοίκησης του δήμου είναι να διαφυλάττει την περιουσία των δημοτών, να αξιοποιεί τις επιχειρήσεις του δήμου και όχι να απαξιώνει και να υπονομεύει τη λειτουργία αυτών, οδηγώντας τες σε κατάρρευση.

* Η εκάστοτε δημοτική αρχή είναι αυτή που πρέπει να απολογείται στους Ηρακλειώτες για την αποτυχημένη διαχείριση και όχι οι εργαζόμενοι οι οποίοι αναπόφευκτα έχουν να αντιμετωπίσου τις συνέπειες αυτής (καθυστερήσεις πληρωμών, ψυχολογική πίεση, ανασφάλεια, καταρράκωση αξιοπρέπειας).

* Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τα οικονομικά μέτρα της κεντρικής εξουσίας μειώνουν το πραγματικό εισόδημα όλων μας, οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία 94fm καλούνται να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους με μηδενικό εισόδημα.

* Απαιτούμε να υπάρχει συνέπεια στην πληρωμή των δεδουλευμένων μας όπως οφείλει η διοίκηση ως εργοδότης απέναντί μας, ξεκινώντας από τα δεδουλευμένα του Μαΐου 2010.

* Απαιτούμε από τη σημερινή διοίκηση του δήμου, να δρομολογήσει προτάσεις που έχουν γίνει πολλάκις στα πρόσφατα δημοτικά συμβούλια, μεταφέροντας εργαζόμενους στο δήμο οι οποίοι αμείβονται από την επιχείρηση του ραδιοφώνου ενώ δεν απασχολούνται στη ραδιοφωνία.

* Απαιτούμε τη μεταφορά των κοινωνικά ασθενέστερων συναδέλφων μας (ΑΜΕΑ) στο δήμο, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διακριτική ευχέρεια του δημάρχου και δεν το έχει υλοποιήσει ακόμα.

* Απαιτούμε από τους ενεργά εμπλεκόμενους με τα κοινά του δήμου, αιρετούς και μη, να πάψουν να στρέφουν την κοινωνία εναντίον των εργαζομένων διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα προκειμένου να απαλλαγούν από τις όποιες ευθύνες τους αναλογούν.

* Είμαστε διαθέσιμοι σε όποιο δημότη του Ηρακλείου έχει γίνει αποδέκτης διάφορων ανυπόστατων φημών, σχετικά με τη λειτουργία της επιχείρησης, να τον ενημερώσουμε για την πραγματική κατάσταση.

ΟΙ 39 ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM