ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ν. ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Έτοιμος για την μάχη της κάλπης στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη Νίκος Μπάμπαλος στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Επικοινωνία 94fm  και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές. Ο κ. Μπάμπαλος μίλησε για την προεκλογική δραστηριότητα της κίνησής του, τα περιθώρια συνεργασιών ενόψει των εκλογών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και τις προτεραιότητες που θα θέσει σε τυχόν εκλογή του στον δημαρχιακό θώκο.

Σε περίπτωση εκλογικής νίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος οριοθέτησε σαν προτεραιότητες της διοίκησής του την επαναφορά της εμπιστοσύνης στη σχέση Δήμου και δημοτών αλλά και δημοτικής αρχής και δημοτικών υπαλλήλων. Επίσης, προανήγγειλε περικοπή των άσκοπων δαπανών, με επαναπροσανατολισμό των δημοτικών στόχων σε συνάρτηση με τις δυσκολίες της εποχής.


Για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του, ο κ. Μπάμπαλος μίλησε για μια διευρυμένη και πολυσυλλεκτική σύνθεση, που θα αντιπροσωπεύει τα κοινωνικά στρώματα του Ηρακλείου.b

Για το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος δήμαρχος σχολίασε ότι η κομματική στήριξη δεν είναι αυτοσκοπός ούτε προτεραιότητα, παρόλα αυτά είναι καλοδεχούμενη εάν η Ιπποκράτους αποφασίσει κάτι αντίστοιχο.

Ο κ. Μπάμπαλος δεν έδειξε διάθεση για εφεξής συνεργασία με άλλους συνδυασμούς της πόλης καθώς, όπως τόνισε, κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει αρκετά νωρίτερα της προεκλογικής περιόδου. Σύμφωνα με τις θέσεις του υποψηφίου δημάρχου, συνεργασίες λίγους μήνες πριν τις εκλογές συνιστούν συμφωνίες περισσότερο για τη νομή της εξουσίας και όχι τόσο ιδεολογική ταύτιση.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη πατώντας το σύνδεσμο παρακάτω:

 


Από το www.94fm.gr