ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΟΔΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που έθεσαν εαυτόν εκτός της παράταξής μας, μέχρι την ημέρα που αποχώρησαν, υποστήριζαν και ψήφιζαν όλες τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής, όπως και η διοίκηση κατά κανόνα στήριζε τις δραστηριότητες τους στις εκάστοτε διοικητικές θέσεις.

Πιθανόν να υπήρξαν προσωπικές φιλοδοξίες υπεράνω της πολιτικής, ενδεχομένως να υπήρχε και κάποιο στοιχείο φθόνου, ακόμη και αντίδραση σε απόφαση μη συνέχισης του ίδιου πολιτικού ρόλου (π.χ. αντιδημάρχου). Πολλές φορές θα πρέπει να σας πω, η λογική των παραιτήσεων μπορεί να εξελιχθεί και σαν μόδα.

Σαφώς όμως και δεν περισσεύει κανείς από μια δημοτική αρχή, η οποία λειτούργησε με διαφάνεια, παρήγαγε πλούσιο και σοβαρό έργο, το οποίο για λόγους οικονομίας δεν επικοινωνήσαμε.

Γιατί πιστεύουμε ότι οι δημότες μας είναι συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε από την πρώτη στιγμή, την τραγικότητα της οικονομικής κατάστασης του Δήμου, όπως γνωρίζουν και το έργο μας. Πρόθεσή μας τέλος είναι να ανανεώσουμε το ψηφοδέλτιο μας με νέα – άφθαρτα πρόσωπα.