ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ....

«Καρφώθηκε» ο Στ. Γεωργόπουλος με την ανακοίνωση του σχετικά με τους παραιτηθέντες και το κάλεσμα σε νέα – άφθαρτα πρόσωπα.

Καταρχήν όπως θα διαβάσατε στην ανακοίνωση του Δημάρχου, ο Γεωργόπουλος δεν έφταιξε πουθενά ώστε να οδηγηθούν οι 8 (μέχρι στιγμής) σύμβουλοι του σε παραίτηση (να σας θυμίσω, ότι έχουν επίσης παραιτηθεί 6-7 γενικοί γραμματείς), και ότι οι παραιτήσεις προήλθαν λόγω προσωπικών φιλοδοξιών, λόγω φθόνου κτλ.
Τι είναι τούτος ρε παιδιά…!

Δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα, και εγώ καλόπιστα να συμφωνήσω με τον δήμαρχο, οι 6-7 γενικοί γραμματείς του δήμου, γιατί αποχώρησαν κακήν κακώς? Και εκείνοι είχαν φιλοδοξίες? Μήπως και εκείνοι ζήλευαν το θεάρεστο έργο του δημάρχου και δεν άντεξαν να τον υπηρετούν?

Μα τι είναι αυτά που μας λες Κε Γεωργόπουλε?
Δεν είναι δυνατόν να μην χρεώνεσαι τίποτα κακό, δεν είναι δυνατό να μην έχει αυτός ο άνθρωπος επαφή με την πραγματικότητα… Δεν είναι δυνατόν τέτοιος άνθρωπος να βρίσκεται στην θέση του δημάρχου, τι διοικεί, πως παίρνει αποφάσεις, πρέπει κάποιος αρμόδιος να ασχοληθεί, να κάνει κάτι, δεν μπορεί ένας άνθρωπος που ζει στον μικρόκοσμο του να ασχολείται διοικητικά με τα κοινά.

Η αυτοκριτική ακολουθεί μετά…
ο ίδιος λέει ότι η δημοτική του αρχή λειτούργησε με διαφάνεια, παρήγαγε πλούσιο και σοβαρό έργο, αλλά για λόγους οικονομίας δεν το διαφήμισε.

Που την είδες την διαφάνεια δήμαρχε?
Ακόμα υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα από τους πρώτους μήνες συνεδριάσεων στα δημοτικά συμβούλια επί δημαρχίας σου, δεν έχεις απαντήσει σε ερωτήματα που έχουν τεθεί από τον δημοτικό τύπο, αρνείσαι να δώσεις εξηγήσεις και απαντήσεις ακόμα και στους δημότες που παρευρίσκονται στα δημοτικά συμβούλια.

Δεν υπήρξε καμία περίπτωση διαφάνειας, δεν υπήρξε καμία διάθεση για απαντήσεις, οτιδήποτε συμβαίνει στον δήμο μας τα τελευταία 3μιση χρόνια είναι στο σκοτάδι.

Το σοβαρό έργο πιο είναι ακριβώς Κε Γεωργόπουλε?
Ούτε τον κλιματισμό του δημαρχείου δεν κατάφερες σε αυτά τα 3 χρόνια να αποκαταστήσεις, αλλά γιατί να το κάνεις άλλωστε, στο γραφείο σου υπάρχει ιδιαίτερος κλιματισμός, οπότε εσύ δεν είχες πρόβλημα.

Αν υπήρχε κάτι να αναδείξεις σαν έργο δεν είναι απαραίτητο να το τυπώσεις σε χιλιάδες φυλλάδια, θα μπορούσες να το παρέθετες στον τοπικό τύπο σε μία συνέντευξη τύπου.

Όταν έβγαλες όμως το φυλλάδιο με την κρεμάλα, τότε ήξερες να κάνεις και συνέντευξη τύπου αλλά και να τυπώσεις χιλιάδες χλιδάτα φυλλάδια για τα οποία δεν έχεις απαντήσει ακόμα με ποιανού χρήματα τυπώθηκαν παρόλη την ειλικρίνεια σε διακρίνει.


Οι δημότες φυσικά και είναι συνειδητοποιημένοι Κε Γεωργόπουλε και δεν έχεις παρά να κάνεις μερικές βόλτες στις γειτονιές της πόλης για να το διαπιστώσεις.
Σε ότι αφορά την τραγικότητα της οικονομικής κατάστασης του δήμου μας, παρέλαβες έναν δήμο με χρέος λιγότερο από 6 εκ. ευρώ (σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ της 28/2/2007), που τον έχεις χρεώσει στα 17.5 εκ. ευρώ.

Για όσους φίλους δεν γνωρίζουν, ο Δήμαρχος μας από τον Ιούνιο του 2007 φρόντισε να δημιουργήσει άλλοθι για το χρέος που έχει σήμερα ο δήμος μας, παραποιώντας τα στοιχεία δημοσιεύματος της οικονομικής εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ της 28/2/2007, στην οποία ενώ δεν εμφανίζονταν ο δήμος Ηρακλείου ανάμεσα στους 10 πιο χρεωμένους δήμους της χώρας, στο φυλλάδιο του Στ. Γεωργόπουλου το Ηράκλειο φαίνεται να είναι ο 9ος πιο χρεωμένος δήμος της χώρας με χρέος 20 εκ. ευρώ.



Από τότε μέχρι σήμερα ο Στ. Γεωργόπουλος επικαλείται αυτό το χρέος που ο ίδιος επινόησε, και με περίσσιο θράσος πανηγυρίζει ότι δήθεν μείωσε αυτό χρέος στα 2.5 εκ ευρώ!



Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει καθολική άρνηση από διάφορους Ηρακλειώτες που προτείνει ο Γεωργόπουλος να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο που θα καταθέσει στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να καταλήξει ο δήμαρχος μας σε κάλεσμα προς τους τυχόν ενδιαφερόμενους μέσω «αγγελίας».