ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ?

Τι θα γίνει κύριοι αιρετοί?

Θα μας πείτε πόσα κοστίζετε στους δημότες Ηρακλείου?
Δεν είναι στην διακριτική σας ευχέρεια να μας το πείτε…
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ.

Δεν μπορεί ο Δήμαρχος να βγάζει στα δημοτικά συμβούλια το κόστος των δημοτικών επιχειρήσεων χάριν εντυπωσιασμού, θέλοντας να δημιουργήσει αντί-εργατικό άλλοθι.
Θέλουμε να μάθουμε πόσο κοστίζουν οι αιρετοί στον δήμο Ηρακλείου, για να καταλάβουν επιτέλους οι Ηρακλειώτες ότι η οικονομική αιμορραγία στον δήμο μας δεν προέρχεται από τους εργαζόμενους, αλλά από τους αιρετούς που αναλαμβάνουν διοικητικές θέσεις χωρίς να γνωρίζουν απαραίτητα το αντικείμενο, τα κάνουν σκατά και μετά φωνάζουν ότι η επιχείρηση δεν βγαίνει και πρέπει να κλείσει.
Παρόλα αυτά πληρώθηκαν και πληρώνονται!

Αν υπολογίσουμε πόσοι τέτοιοι κύριοι πέρασαν από τον δήμο μας, τα έκαναν σκατά, άφησαν χρέη ή ατασθαλίες με αποτέλεσμα να καταλογιστούν πρόστιμα στις δημοτικές επιχειρήσεις, τότε όπως καταλαβαίνεται μιλάμε για πολλαπλάσιο κόστος αυτό των αιρετών σε σχέση με το προβλεπόμενο.

Αν ο δήμος Ηρακλείου ήταν ιδιωτική επιχείρηση Κε Δήμαρχε, και έλεγες δεν έχω λεφτά να πληρώσω, την επόμενη μέρα θα είχες απολυθεί, ενώ τώρα βρέξει χιονίσει η καραβάνα θα γεμίσει.

Το θράσος όλων εκείνων που την διοικητική τους ανεπάρκεια, τελικά την χρεώνουν στους εργαζόμενους, είναι απύθμενο. Οδηγούν επιχειρήσεις στην απαξίωση και μετά αναρωτιούνται για τον λόγο ύπαρξης των δημοτικών επιχειρήσεων, και αντί να καταδικαστούν αυτοί για το ότι οδηγούν την δημόσια περιουσία σε κατάρρευση, καταδικάζουν οι ίδιοι!!! εργαζόμενους χρόνων σε αυτές, στην ανασφάλεια, στον φόβο της ανεργίας, στην ανέχεια εφόσον τους καταβάλλονται τα δεδουλευμένα με μερικούς μήνες καθυστέρηση.