ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πρόσωπα που δήλωναν απογοητευμένα από τη διοίκηση του δήμου, άτομα που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι σε όποιο πόστο και αν πέρασαν έλιωναν για να κάνουν την καλύτερη διαχείριση αλλά το τελευταίο διάστημα είχαν εξαφανιστεί από τα δημοτικά συμβούλια, τώρα επανακάμπτουν για να διεκδικήσουν το ρόλο του μουτζαχεντίν.

Βόλτες στην πλατεία με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, τακτικές παρουσίες στα δημοτικά συμβούλια, προτάσεις και υποδείξεις, μπροστάρης στην δύσκολη προεκλογική εκστρατεία του Γεωργόπουλου, θεματοφύλακας του θεάρεστου έργου της δημοτικής αρχής, γιατί ως γνωστό «πρώτα θα εγκαταλείψει η Ντίνα τον Σταύρο και μετά αυτός»…

Δε πιστεύω ότι ο Στ. Γεωργόπουλος είναι τόσο αφελής, ούτε φυσικά ο εμπλεκόμενος, ο καθένας τους κάνει το παιχνίδι του και κοιτάζει το συμφέρον του. Ξέρει πολύ καλά ο Στ. Γεωργόπουλος με τι άνθρωπο έχει να κάνει, αλλά στην παρούσα φάση είναι χρήσιμος, καθώς θρασύς και με «εκτόπισμα». Φυσικά ότι μεμπτό υπάρχει για τον εμπλεκόμενο, είναι δήθεν άγνωστο για τον Δήμαρχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει καταλογισμός για τον αναφερόμενο, ως μέλος του Δ.Σ. γνωστού αθλητικού χώρου για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος και για κατάχρηση εξουσίας.  Αυτό λίγο μας ενδιαφέρει μια και δεν αφορά το Ηράκλειο, οπότε ας ασχοληθούμε με τον δήμο μας.

Στις αρχές της νέας διοίκησης του δήμου από το 2006 και μετά, ο εμπλεκόμενος είχε κάνει μια μαγκιά την οποία έκαναν γαργάρα με αποτέλεσμα να την «θάψουν». Είχε κάνει 2 συμβάσεις έργου στην φίλη του. Μετά από μερικά χρόνια σε άλλη επιχείρηση του δήμου μας, κάνει σύμβαση έργου στην κόρη της φίλης του, η οποία προς τιμή της αποχώρησε όταν ο εμπλεκόμενος της είπε να κάνει τον ρουφιάνο. Μετά από κάποιους μήνες εμφάνισε την φίλη του στην επιχείρηση και με νέα σύμβαση την κάνει υπάλληλο της επιχείρησης η οποία του εξασφάλιζε τρόπο να αποκομίζει χρηματικά ποσά (ποσοστά) πλέον της αποζημίωσης που λάμβανε ως πρόεδρος της επιχείρησης.

Πάντα αυστηρός και προσεκτικός στην υπογραφή του αλλά ταυτόχρονα πάντα ευρηματικός στον τρόπο με τον οποίο κατέληγαν ποσά στην τσέπη του από την επιχείρηση μέσο της συντρόφου.
Αυτός ο κύριος παρόλο που έχει «παραιτηθεί» 7-8 φορές, παρόλο που είχε εξαφανιστεί από τον δήμο μας, παρόλο που δεν πατούσε στα δημοτικά συμβούλια σαν ένδειξη δυσαρέσκειας απέναντι στην δημοτική αρχή, ξαφνικά σήκωσε το λάβαρο της παράταξης του Γεωργόπουλου, και σαν «καλός στρατιώτης» δε διστάζει να ρίχνει λάσπη σε κόσμο που δε γουστάρει ο ίδιος και ο Γεωργόπουλος.

Άραγε ο δήμαρχος μας, γνωρίζει τα παραπάνω?