Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στη διάθεση των πολιτών είναι ο φάκελος με τον πόθεν έσχες του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση  που εξέδωσε ο Δήμος.

Ο φάκελος περιέχει φορολογικά έγγραφα των τελευταίων 10 ετών και βρίσκεται στο γραφείο της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής για όποιον θέλει να το ελέγξει.

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
 “Ο Δήμαρχος δε φοβάται να είναι ειλικρινής και διαφανής απέναντι στον Έλληνα πολίτη διότι αφενός είναι τυπικός απέναντι στο Νόμο αφετέρου επιτελεί σημαντικό έργο, το οποίο αγγίζει όλους τους δημότες του Ηρακλείου.

Το έργο αυτό είναι πολυσχιδές και αφορά πρωτίστως σε όλες τις λειτουργούσες δομές της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου. Η μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών, η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων(απόρων, πολύτεκνων οικογενειών, ανάπηρων και όσων έχουν μέλος άτομο με ειδικές ανάγκες), η απαλλαγή χαμηλόμισθων νέων οικογενειών από τα τροφεία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς , η ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η λειτουργία του νέου

Δημοτικού Ασθενοφόρου είναι ορισμένες μόνο από τις πολλές δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή.
Η Δημοτική Αρχή στηρίζει το θεσμό της Οικογένειας, στηρίζει τον συνάνθρωπο, στηρίζει μια πολιτική ανθρωποκεντρική.

Στις δύσκολες ημέρες που διέρχεται η πατρίδα μας, η πλήρης διαφάνεια είναι προϋπόθεση για την αποτελεσματική άσκηση μιας ανθρωποκεντρικής πολιτικής”.

Από το www.xtypos.gr