ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Κόκκινο» έχουν χτυπήσει οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, αφού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες εκτός από το τοπικό και στο κεντρικό επίπεδο, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» Γιώργος Μαστοράκος, καθώς την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της παράταξης δεν ξεκαθαρίστηκε τίποτα.

Ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ στελέχη του συνδυασμού εκδήλωσαν την στήριξή τους στις επιλογές του Γιώργου Μαστοράκου και αναμενόταν νέα συνεδρίαση αυτές τις ημέρες και τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Μέχρι τώρα δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του Νίκου Μπάμπαλου με τον συνδυασμό «Ηράκλειο – Ανθρώπινη πόλη», ενώ την περασμένη Δευτέρα την δική του υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Κουτρούλης.

Σε ότι αφορά τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής όπου ανήκει το Ηράκλειο, έχουν εκφράσει την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει μία στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Μπάμπαλου, ενώ άλλα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής δεν έχουν εκφράσει ακόμη θέση. Υπέρ της υποψηφιότητας Μπάμπαλου έχουν ταχθεί στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία υποστηρίζουν ότι τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης υποψηφιότητας θα είναι νικηφόρα στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έντονες είναι οι διεργασίες και στην Ιπποκράτους, στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος για την περίπτωση του Ηρακλείου, όπου έχουν πραγματοποιηθεί ήδη σχετικές συναντήσεις.

Από το www.zonews.gr