ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Νεα Πορεια Σε επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης μας στην πλατεία θεάτρου στις 22/7/2010 διαπιστώσαμε ότι δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έστω και αν λαμβάνονται από την Διοίκηση κατά πλεοψηφία.

Συγκεκριμένα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου παραυρέθηκαν πολίτες της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για την τσιμεντοποίηση του χώρου, η Διοίκηση με απόφαση της και κατά πλειοψηφία έκανε δεκτά εν μέρει τα αιτήματα των πολιτών ενω η αντιπολίτευση σύσσωμη εξέφρασε την άποψη να υιοθετηθεί το σύνολο των αιτημάτων.
 Μεταξύ των αιτημάτων που υιοθέτησε η Διοίκηση ήταν και αυτό του να μην πέσει άλλο μπετόν στον χώρο της παιδικής χαράς.

Παρόλα αυτά σήμερα   διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι στο χώρο της παιδικής χαράς έχει επιστρωθεί μπετόν και  πάνω του εχουν στρωθεί πλάκες. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και δικαίως και εμείς καταγγέλουμε την δημοτική αρχή για θεσμική εκτροπή και την καλούμε άμεσα να αποκαταστήσει την νομιμότητα σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η ίδια. Στο ίδιο πλαίσιο την καλούμε να απομακρύνει τα αραβουργήματα από την είσοδο της πλατείας.

Το ερώτημα είναι τελος εαν είναι αλήθεια ότι υπάρχει ‘έγγραφο της Δημοτικής αρχής προς την Νομαρχία Αθηνών που αναιρεί ουσιαστικά την ανωτέρω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αν ναι ποιος το υπέγραψε??????