ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ν. Ηρακλείου μίλησε ο Δήμαρχος Σταύρος Γεωργόπουλος στο dimarxe.gr news. Ο ισχυρός άνδρας του Ν. Ηρακλείου κατέστησε σαφές πως αν και πρόκειται για μία δύσκολη περίοδο, σκοπεύει να κρατήσει σταθερά το τιμόνι του Δήμου και να το κατευθύνει με ασφάλεια σε καλύτερες μέρες.
Αναλυτικά:
Εν πρώτοις σημείωσε: «Για τους Δημάρχους θα είναι πολύ δύσκολη η επόμενη θητεία. Παρά τις καλές προθέσεις του Γ. Ντόλιου, τα προβλήματα στον οικονομικό τομέα παραμένουν».

Σχετικά με την υποψηφιότητά του: «Έχω δηλώσει πως θα ασχοληθώ για μία ακόμα τετραετία δεδομένου πως θα πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο στους νεότερους. Διαφορετικά δημιουργείται κατεστημένο και δεν εξυπηρετούμε την τοπική κοινωνία. Θα είμαι υποψήφιος και θα διεκδικήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη του λαού του Ν. Ηρακλείου».

Για την οικονομική «τρύπα» του Δήμου: «Παρέλαβα έναν Δήμο με τεράστιο χρέος και προσπάθησα να συγκρατήσω τα πράγματα. Αυτό το γνωρίζουν οι πάντες. Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Αλλά νομίζω πως ο καλός καραβοκύρης στην ανεμοζάλη φαίνεται. Θα κρατήσουμε το πηδάλιο για να συνεισφέρουμε το μέγιστο δυνατό».

Όσον αφορά την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Ν. Ηρακλείου μέσω του προγράμματος «Καλλικράτης», σχολίασε: «Είμαι από αυτούς που το υποστήριξα διότι κλήθηκα την 1/1/2007 να πληρώσω το μάρμαρο. Δεκαπέντε ημέρες αφότου ανέλαβα, ήρθε η εταιρεία να κατάσχει μέρος της περιουσίας του Δήμου. Ο Δήμος έχει συνέχεια και πρέπει να κρατηθούμε όρθιοι. Δεν εγκαταλείπουμε το πλοίο».

Ακόμα, άφησε σαφείς αιχμές για δημοτικούς σύμβουλους ακόμα και της παράταξής του: «Δεν θα επιτρέψω σε άπραγους ναυτόπαιδες, που μπορεί να βρίσκονται και στην παράταξή μου, να σύρουν το σκάφος. Δεν μπορούν».

Ολόκληρη η ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Δημάρχου Ν. Ηρακλείου στο dimarxe.gr news