Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά τη συνέχιση από τη παρούσα Δημοτική Αρχή των παράνομων μονοδρομίσεων και αντιδρομίσεων χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πράξη η οποία εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλεια των Δημοτών αφού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το θέμα και οι οδηγοί έκπληκτοι δε γνωρίζουν που πρέπει να πάνε και τι πρέπει να κάνουν, η Δημοτική Παράταξη «Νέα Πορεία» και δια μέσω του εκπροσώπου της και υποψηφίου Δημάρχου κ. Κυριάκου Κουτρούλη καταθέτει Αναφορά στον κ Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας.

Ο κ. Κουτρούλης μεταξύ άλλων ανέφερε «Η αυθαιρεσία της Δημοτικής Αρχής, δυστυχώς συνεχίζεται για να φέρει τους πολίτες προ τετελεσμένων γεγονότων. Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα επιδιώξουμε το θέμα να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν αυτό συγκληθεί παρουσία των κατοίκων»

Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» εφιστά τη προσοχή στους κατοίκους της πόλης ότι οι παράνομες αντιδρομίσεις και μονοδρομίσεις προς το παρόν αφορούν την οδό Μουσών από Κουντουριότου προς Ελ. Βενιζέλου και την οδό Κολοκοτρώνη από Σαρανταπόρου προς Φιλικής Εταιρείας.