AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ”

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Ηρακλείου Αττικής “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη” σχετικά με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δήμου καταγγέλοντας πως η διοίκηση σχεδιάζει να σταματήσει  τη λειτουργία τους.
Το κείμενο της παράταξης είναι το ακόλουθο:

“Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή μας αποδεικνύει, ότι όχι μόνο αδυνατεί να λύσει προβλήματα, για τα οποία έχει ακέραια την ευθύνη, αλλά από την έλλειψη σχεδίου και προγραμματισμού  δημιουργεί και άλλα προβλήματα.

Ενώ λοιπόν οι γυμναστές-προπονητές, που εργάζονται στην αθλητική επιχείρηση του Δήμου παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 8 μήνες περίπου, αναμένοντας να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της διοίκησης σχετικά με την πληρωμή των δεδουλευμένων, έχουμε πληροφορηθεί ότι η δημοτική αρχή, προτίθεται να σταματήσει τη λειτουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου, με σκοπό να μεταφέρει τα παιδιά-μικρούς αθλητές στα τμήματα ποδοσφαιρικών συλλόγων, χωρίς βεβαίως τη θέληση και σύμφωνη γνώμη των γονιών, με αφορμή, δήθεν, τη μη πληρωμή των γυμναστών-προπονητών.

Για το λόγο αυτό την Τετάρτη 21 Ιουλίου γονείς των παιδιών συναντήθηκαν με τον επικεφαλή της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Μπάμπαλο και δικαιολογημένα εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής. Ο κ. Μπάμπαλος δεσμεύτηκε να μεταφέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για πλήρη ενημέρωση.

Ζητάμε από τη δημοτική αρχή
•να συνεχίσουν τη λειτουργία τους οι ακαδημίες του δήμου και
•να καταβάλει άμεσα τις δεδουλευμένες αποδοχές στους γυμναστές”.

Από το www.xtypos.gr