Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΡΑΣΕΙΣ

Ενώ βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού, ενώ ο δήμαρχος μας θα έπρεπε να βρίσκεται σε 2μηνη αργία, ενώ το μόνο σίγουρο για τις εκλογές του Νοεμβρίου είναι ότι δε θα έχουμε τον ίδιο δήμαρχο, παρόλα αυτά ο Γεωργόπουλος προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να δημιουργήσει προβλήματα στους δημότες και όχι μόνο της πόλης μας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι παρωδία, ανατέθηκε σε κάποιους που φοράνε την ταμπέλα του πανεπιστημιακού, να προτείνουν την βελτίωση του κυκλοφοριακού για το Ηράκλειο, πάνω σε χάρτες, ενδεχομένως να μην έχουν διασχίσει το Ηράκλειο πόσο μάλλον τις γειτονιές, με μια δήθεν βολιδοσκόπηση η οποία κράτησε 2-3 μέρες που ρωτούσαν τους περίοικους, με 80.000 ευρώ αμοιβή και τον Γεωργόπουλο ντε και καλά να θέλει να γυρίσει τους δρόμους του Ηρακλείου τούμπα

Είδαμε και ελεγχόμενη στάθμευση να παίζει, βλέπουμε κάποιες αλλαγές που εφαρμόζονται να είναι επικίνδυνες για τους δημότες, σχετική αναφορά κατέθεσε και η «Νέα Πορεία» για κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του ψαλιδίου, το μόνο που δεν είδαμε ακόμα στην μελέτη είναι η τοποθέτηση φαναριών για τον έλεγχο της κυκλοφορίας και κάμερες.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, επειδή η όλη ιστορία κόστισε στον δήμο μας 80.000 ευρώ υποχρεωτικά θα πρέπει να εφαρμοστούν κάποιες ρυθμίσεις που προκύπτουν από την μελέτη, μόνο και μόνο για να μην χρεωθεί ο Γεωργόπουλος ότι αυτά τα λεφτά δόθηκαν τσάμπα.
Ούτε τους δημότες ακούει ο δήμαρχος, ούτε το δημοτικό συμβούλιο, προχωράει μπροστά πηγαίνοντας το Ηράκλειο προς τα πίσω.

Είναι προφανές στις περισσότερες περιπτώσεις που αφορούν την κυκλοφοριακή μελέτη, ότι εκείνοι που την συνέταξαν δεν έχουν προηγούμενη σχέση με το Ηράκλειο, και δε τους καίγεται καρφάκι καθώς δεν θα χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις στην καθημερινότητα τους.

Είναι προφανές ότι μιλάμε για μια έμπνευση ίσως και καπρίτσιο του Γεωργόπουλου, που θέλει να κάνει αλλαγές μόνο και μόνο για εμφανίσει ότι έκανε κάτι.
Φανταστείτε ότι μιλούσε και εξακολουθεί να μιλάει για την διάνοιξη της Μ. Μερκούρη με την Μ. Αντύπα, όπως ήταν η πρόσβαση πριν γίνει ο νέος σταθμός του ΗΣΑΠ, αλλά έχουν ήδη τοποθετηθεί μπάρες επί της Μ. Μερκούρη στο ύψος της Πευκών για να κλείνουν κάποιες ώρες την διέλευση των οχημάτων από την πλατεία.

Τελικά ο Κος Γεωργόπουλος έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει, ή έχει την εντύπωση ότι οι δημότες είναι διατεθειμένοι να υπομένουν τις εμπνεύσεις του?
Ο Κος Γεωργόπουλος ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονταν σε αργία μετά την ποινή από την περιφέρεια, ψάχνεται γενικώς να κάνει διάφορες αλχημείες στην πόλη μας, κάτι που έχουμε μάθει τελευταία, είναι ότι προσπαθεί να βρει τρόπο να επινοικιάσει μέρος των ωρών του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, κάτι το οποίο νομικά δε γίνεται, αλλά παρόλα αυτά επιμείνει, αναζητώντας παραθυράκια που ίσως νομότυπα του επιτρέψουν αυτή την προοπτική. Να σας θυμίσω ότι στο παρελθόν επί δημαρχίας Μαστοράκου στα μέσα του 90, είχε γίνει κάτι ανάλογο από την τότε δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα ο ραδιοφωνικός σταθμός να περάσει στα χέρια ιδιώτη για 2 χρόνια (και τότε ήταν παράνομη η συμφωνία) ο οποίος μετά την αποχώρηση του άφησε φέσια χρέη επί πλέον προσωπικό στο ραδιόφωνο που για πολλά χρόνια πλήρωνε ο δήμος για να τα ξεχρεώσει.

Η περίπτωση σκέψης για παραχώρηση μέρος του προγράμματος σε ιδιώτη, την δεδομένη στιγμή, και με την εκτίμηση ότι με τίποτα δεν πρόκειται ο Γεωργόπουλος να είναι ο επόμενος δήμαρχος, παραπέμπει σε ιδιοτελή κίνηση από την μεριά του δημάρχου για προσωπικό και μόνο όφελος. Είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση ότι είχαμε δει μερικούς κουστουμάτους να συνοδεύουν τον δημοσιογράφο Σ. Κοτρώτσο, που όπως αποδείχθηκε είχε ραντεβού στο γραφείο δημάρχου με τον Γεωργόπουλο.

Τότε το μυαλό μας πήγε απευθείας σε ενδεχόμενη πρόταση που αφορούσε το δημοτικό ραδιόφωνο. Με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι σήμερα η όποια παραχώρηση ή πώληση αφορά μέρος του προγράμματος του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού είναι παράνομη και αυτομάτως χαρακτηρίζεται καταχρηστική. Προφανώς ο δήμαρχος μας δεν πήρε το μήνυμα μετά την δίμηνη παύση που του επιβλήθηκε από τον περιφερειάρχη, και εξακολουθεί να σκέφτεται ως πλανητάρχης.

Να περάσω σε ένα άλλο θέμα, το κοινωνικό παντοπωλείο τελικά δε θα γίνει στην Βάκχου, αλλά θα δημιουργηθεί εκεί που είχε οριστεί εξ αρχής, στο υπόγειο του δημαρχείου.
Δηλαδή έναν χώρο ακατάλληλο για υγειονομική χρήση, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη και δυνατότητα για την τροφοδοσία του παντοπωλείου, συνεπώς άλλη μια περίπτωση που ο Γεωργόπουλος αγνοεί τους νόμους και τις διατάξεις προκειμένου να κάνει το δικό του, και μη ξεχνάμε όλα αυτά ενώ του έχει επιβληθεί ποινή 2 μηνών, την οποία βέβαια όπως δείχνουν τα πράγματα δε πρόκειται να εκτελέσει καθώς ζούμε στην Ελλαδάρα όπου η ατιμωρησία και τα παραθυράκια κάνουν ακόμα πιο θρασείς εκείνους που παρανομούν σε βάρος των υπολοίπων.