ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στο Ηράκλειο Αττικής ιδρύθηκε σύλλογος με την επωνυμία "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ" με έδρα το  Ηράκλειο Αττικής.                         
ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ :

Η καλλιέργεια πνεύματος αγάπης και προστασίας της φύσης και του οικολογικού συστήματος.
Η διάδοση πνεύματος αγάπης προς τη φύση και η επιστροφή του ανθρώπου σε αυτή.
Η προστασία και η διεύρυνση του πρασίνου στον Δήμο μας, και στους ελεύθερους χώρους του Δήμου μας.

Η συγκέντρωση στοιχείων και η σύνταξη μελετών για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση των πολιτών και των μαθητών στα πιο πάνω θέματα.
Η οργάνωση στις πόλεις και την ύπαιθρο της Ελλάδος και του εξωτερικού εκδηλώσεων (ομιλιών, διαλέξεων, εκθέσεων, αθλητικών εκδηλώσεων κ.λ.π.), που σκοπεύουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ρύπανσης και άλλων ανθρωπογεννών δραστηριοτήτων στα φυσικά οικοσυστήματα.

Επίσης η οργάνωση και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, όπως συνεστιάσεις, χοροεσπερίδες, εκδρομές και διάφορες εκδηλώσεις ακόμα και σε συνεργασία με άλλους φορείς, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, ιδιωτικού δικαίου, συλλόγους, σχολεία κ.λ.π.
Η συνεργασία με συλλόγους, σωματεία, εταιρείες, ιδρύματα, οργανισμούς, ή άλλους φορείς του εσωτερικού ή εξωτερικού που έχουν τους ίδιους ή παρεμφερείς  σκοπούς και δραστηριότητες για την οικολογική αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος.

Η έκδοση εντύπων κάθε είδους που έχουν σχέση με τους σκοπούς του συλλόγου, καθώς και κάθε εν γένει συναφής με τους παραπάνω σκοπούς δραστηριότητα, καθώς και με τον Δήμο Ηρακλείου και άλλους όμορους και μη Δήμους
Η προστασία και η φροντίδα των ζώων.

Ο σύλλογος με την επωνυμία "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ" έχει ιδρυτικά μέλη 50 άτομα και προσωρινή διοίκηση  που αποτελείται από τους παρακάτω:
1.  πρόεδρο : ΚΟΥΚΗ  ΧΡΗΣΤΟ
2.  αντιπρόεδρο : ΒΑΣΙΛΑΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΟ
3.  γενικό γραμματέα : ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
4. ταμία : ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ
5. μέλος Δ.Σ. : ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟ
6. μέλος Δ.Σ. : ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ
7. μέλος Δ.Σ. : ΓΚΟΥΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΗ


Οποιοσδήποτε κάτοικος ή εργαζόμενος στο Ηράκλειο Αττικής που έχει τους ίδιους ή παρεμφερείς  σκοπούς για την οικολογική αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος και θέλει να γίνει μέλος του συλλόγου, μπορεί να επικοινωνήσει με email στο email chkoukis@otene.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ( email Χρήστου Κούκη) και να υποβάλει αίτηση εγγραφής μέλους στο σύλλογο.