ΑΝ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΞΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ!

"Ειναι απαραδεκτη η κατασταση του Δημου Νεου Ηρακλειου και των αμετρητων ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ κεραιων κινητης τηλεφωνιας ακομα και διπλα σε νηπιαγωγεια και παιδικους σταθμους!!! (θα επανελθω με φωτογραφιες ωστε να αντιληφθειτε οτι δεν το αναφερω...
για δημιουργια εντυπωσεων).

Ο καθε αλητης για 12 χιλιαρικα το χρονο και δινει την ταρατσα του στις εταιρειες που καμουφλαρουν μεσα σε παλιους θερμοσιφωνες, ντεποζιτα, καμιναδες κτλ τις κεραιες του θανατου. Φυσικα ο "μαγκας" με τα λεφτα που τσεπωνει την "κανει" για αλλου.

Ειναι ντροπη για το δημαρχο και τη δημοτικη αρχη που δεν τις ξηλωνει. Να υποθεσω οτι τα παιδια τους πανε σε ιδιωτικα σχολεια σε αλλες καλυτερες "γειτονιες"? Δηλαδη αν μια δημαρχια δεν μπορει να προστατευσει την υγεια των πολιτων της, για ποιο λογο να υφισταται?

Κυνηγατε τον μαυρο με τα CD και οχι τις εταιρειες κινητης που μας βομβαρδιζουν ακτινοβολια απο παρανομα κεντρα εκπομπης??

Η πολεοδομια που ειναι?? Ειναι ΑΔΙΚΗΜΑ η παροχη σπιτικου ρευματος σε κεραιες και ποσο μαλλον στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!! Να κυνηγανε για κανα εκατοστο πεζοδρομιου το ξερουν καλα.

Καμια ψηφο σε οποιον υποψηφιο για τη δημαρχια Νεου Ηρακλειου δεν ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ να γκρεμισει τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κεραιες που επιβαρυνουν ανυπολογιστα τον πληθυσμο!

Θα ερθουν φυσικα και τα παπαγαλακια των εταιρειων να λενε ποσο χρησιμες ειναι οι γειτνιαζουσες κεραιες στη λογικη των πολλων κεραιων-μικρη ακτινοβολια.

Φυσικα δεν αναφερουν οτι οι κεραιες ειναι παρανομες, ουδεποτε εγινε μελετη (υπαρχει κεραια που βρισκεται στο υψος του επανω διαμερισματος μου και απεχει απο εμας 200 μετρα!!!) και φυσικα ουδεποτε γινεται μετρηση για το ποση ακτινοβολια εκπεμπουν!

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΞΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ!

Κριμα μια φιλησυχη περιοχη, απο οταν περασε η Αττικη Οδος να εχει γινει ερμαιο της καθε εταιρειας κινητης επειδη οι ιθυνοντες ειναι δειλοι."