ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ LUX

Ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου & Αρχής EΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Του Σταύρου Γεωργόπουλου του Λεωνίδα, κατοίκου Ηρακλείου Αττικής, οδός Μυστρά 18, με την ιδιότητα του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής,

ΠΡΟΣ Tην Δέσποινα Ψαράκη, κάτοικο Ηρακλείου Αττικής, οδός Στ. Καραγιώργη αριθμός 1, ιδιοκτήτριας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την ονομασία “Lux” που εδρεύει στην ανωτέρω διεύθυνση -

Όπως γνωρίζετε προ ημερών σε εκτέλεση των κειμένων διατάξεων νόμων εξέδωσα απόφαση προσωρινής σφράγισης, με την ελάχιστη ποινή, του καταστήματος σας λόγω συνεχών παραβάσεων των διατάξεων που αφορούν τα μουσικά όργανα και την κοινή ησυχία.

Στον χρόνο εκτέλεσης της ανωτέρω απόφασής μου αναρτήθηκε στην πρόσοψη του καταστήματος σας πινακίδα που ανέφερε επί λέξει “ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ” δημιουργώντας μ΄ αυτό τον τρόπο την ψευδή εντύπωση ότι ο Δήμαρχος ευθύνεται για την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος σας.

Η εν λόγω πινακίδα παρέμεινε σε κοινή θέα όλων των περαστικών δυσφημίζοντας τον θεσμό του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής.

Η ανωτέρω προσβλητική και δυσφημιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου , κυρίως όμως στον θεσμό του Δημάρχου της πόλης πρέπει να αποκατασταθεί , με το δεδομένο ότι αφενός εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία , αφετέρου ότι εξαντλήθηκαν όλα τα όρια ανοχής στην παραβατική συμπεριφορά σας.

Προς τούτο σας καλώ εντός πέντε (5) ημερών από την νόμιμη επίδοση της παρούσας όπως προβείτε σε δημόσια αποκατάσταση του προσώπου και της ιδιότητάς μου με την έκφραση δημόσιας συγνώμης για την ανωτέρω προσβλητική συμπεριφορά σας , άλλως θα προβώ σε κάθε νόμιμο μέσο προάσπισης των δικαιωμάτων μου.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς ην απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας την παρούσα στην έκθεση επίδοσης.
Ηράκλειο 12/07/2010
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Λ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ