ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Μπάμπαλο, αντιπροσωπείες υποψήφιων δημοτικών συμβούλων περιοδεύουν καθημερινά στις γειτονιές της πόλης με στόχο να συνομιλήσουν με τους δημότες, να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν τα προβλήματα των δημοτών από κοντά και επί τόπου στις γειτονιές. Οι πρώτες δύο εξορμήσεις έγιναν στο Κάτω Ψαλίδι και στο Παλαιό Ηράκλειο στο ρέμα Γ. Παπανδρέου.

Οι επόμενες επισκέψεις στις γειτονιές θα συνεχίσουν στις περιοχές πλατείας Μανδηλαρά (Όθωνος), Πράσινο Λόφο, Άγιο Νεκτάριο, Αγία Τριάδα. Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μπάμπαλος, είχε την ευκαιρία να ακούσει για άλλη μια φορά τα προβλήματα των πολιτών, στην περιφέρεια και τις γειτονιές της πόλης.
Επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά, δυστυχώς, η αγανάκτηση και η οργή των πολιτών για το αίσθημα εγκατάλειψης που νοιώθουν σε θέματα αυτονόητα που αφορούν την ποιότητα ζωής και της απλής καθημερινότητας, όπως θέματα καθαριότητας, σήμανσης, προστασίας οδοστρωμάτων, κατάστασης παιδικών χαρών και γενικότερα την εικόνα που έχουν οι γειτονιές της πόλης.

Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά και έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τη δέσμευση του κ. Μπάμπαλου για τη δημιουργία του «Γραφείου Εξυπηρέτησης του Δημότη» καθώς και από τη δημιουργία επιτροπής δημοτών σε κάθε γειτονιά που θα επισκέπτεται εκ περιτροπής μια φορά το μήνα με συνεργάτες του για να εξετάζει επί τόπου τα προβλήματα των δημοτών προκειμένου να διατυπώνονται απευθείας από τους πολίτες τα προβλήματα και τα αιτήματα για κάθε περιοχή ξεχωριστά.

Από το www.zonews.gr