ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ, Η ΠΑΠΙΑ

Το τοπίο αρχίσει σιγά σιγά να ξεθολώνει, και είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξουμε ότι δεν είχε αντιπολίτευσή ο Στ. Γεωργόπουλος αυτά τα 3μιση χρόνια, ότι οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις δούλευαν περισσότερο για τον εαυτό τους παρά για τον δήμο μας.

Ο Στ. Γεωργόπουλος έχει ένα χαρακτηριστικό που είναι ιδανικό για τους αντιπάλους του, του δίνεις χρυσό και θα στον κάνει σκατά. Αυτοκαταστροφικός διοικητικά και πολιτικά, οπότε ούτε χρειάζεται να ασχοληθείς πολύ μαζί του, ούτε να τον ζορίζεις, θα πέσει μόνος του σαν ώριμο φρούτο όταν έρθει η ώρα και μετά θα σαπίσει.

Τα δείγματα αυτά ο Γεωργόπουλος τα έδειξε με το καλημέρα όταν ανέλαβε τον δήμο μας, οπότε οι επικεφαλής τις αντιπολίτευσης άφησαν στην άκρη τον Γεωργόπουλο να φθείρεται μόνος του ενώ έπρεπε να βρουν τρόπους να προκριθούν έναντι των υπόλοιπων αντιπάλων τους.

Ο Γ. Μαστοράκος όπως αποδείχθηκε δε τον ενδιέφερε η δημαρχεία αλλά να χρησιμοποιήσει την υποψηφιότητα του σαν μοχλό πίεσης στο ΠΑΣΟΚ προσδοκώντας την τοποθέτηση του σε έναν δημόσιο οργανισμό, όπως και έγινε.

Ο Κ. Κουτρούλης είναι μια πολύ μπερδεμένη ιστορία, πιστεύω ότι με την αλαζονεία που τον διακρίνει ούτε ο ίδιος ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει τελικά, μου θυμίζει τον Γκιωνάκη στην ταινία «ο αχόρταγος», τελικά και ο Κυριάκος δεν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος. 

Ο Ν. Μπάμπαλος είναι βέβαιο ότι έχει βάλει στόχο να γίνει δήμαρχος στο Ηράκλειο, παρά τις πιέσεις που δέχεται από την Ιπποκράτους, πιστεύω ότι θα αντισταθεί και τελικά θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος. Ήταν ο μοναδικός στο δημοτικό συμβούλιο που εξ’ αρχής είχε στόχο ο οποίος παραμένει και δυστυχώς για αυτόν αυτά που θα ακολουθήσουν τον βαραίνουν περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Ο Γ. Βλαντής είναι γνωστή περίπτωση, συμπαθέστατος, άνθρωπος χαμηλών τόνων ίσως περισσότερο από όσο χρειάζεται, με διακριτική παρουσία και δράση στα κοινά και το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Β. Λυκούρας μια φωνή που λέει τα πράγματα με το όνομα τους ίσως με ξύλινη γλώσσα λόγο ΚΚΕ, σταθερές τοποθετήσεις, ξεκάθαρος λόγος, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.

Περίπου 1μιση χρόνο αναφερόμαστε στην πλαστογραφία που είχε κάνει ο Στ. Γεωργόπουλος στο φυλλάδιο για την οικονομική κατάσταση του δήμου στο οποίο σύμφωνα με πλαστογραφημένο δημοσίευμα της εφημερίδα ΗΜΕΡHΣΙΑ παρουσίαζε τον δήμο μας να έχει χρέος 20.000.000 ευρώ.

Αυτό το ποσό ο Στ. Γεωργόπουλος το χρησιμοποιούσε σε συνεντεύξεις στο δημοτικό συμβούλιο, ακόμα και σήμερα αναφέρετε σε αυτό και μάλιστα το έχει φτάσει στα 28.000.000 ευρώ.
Μέχρι σήμερα κανένας από το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, και γιατί να ασχοληθεί?

Γιατί τα στοιχεία που επικαλείται ο Κος Δήμαρχος είναι αποδειγμένα πλαστογραφημένα!
Τους τα είχαμε τα αποδεικτικά έτοιμα στο blog, το ανεβάζαμε το θέμα κάθε τόσο, αλλά κανένας δε συγκινούνταν, όσο συνέβαινε αυτό από μεριά μας, τόσο ο Γεωργόπουλος με την πρώτη ευκαιρία αναφέρονταν στο τεράστιο πλαστογραφημένο χρέος, και το δημοτικό συμβούλιο άκουγε και ανησυχούσε…



Το Φυλλάδιο του δήμου Αμαρουσίου το οποίο αντέγραψε ο Γεωργόπουλος που όπως θα προσέξετε στον πίνακα με τους 10 πιο χρεωμένους δήμος δεν περιέχει τον δήμο Ηρακλείου και είναι το πραγματικο δημοσιεύμα της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αυτο ειναι το δημοσιεύμα της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ το οποίο δεν αναφέρει τον δήμο Ηρακλείου στους 10 πιο χρεωμένους δήμους της χώρας όπως αναγράφετε στο επίσημο έντυπο του Δήμου Ηρακλείου και στο πλαστογραφημένο χρέος των 20.000.000 που επικαλείτε ακόμα και σήμερα ο Στ. Γεωργόπουλος και όλοι κάνουν τα παπιά

Φοβερό….
Κανείς μα κανείς δε είδε αυτές τις αναρτήσεις?

Δεν είναι αυτό φίλοι μου.

Και τώρα προεκλογικά θα μάθετε τι παιχνίδια παίζονται με μόνο σκοπό τον δρόμο προς την εξουσία.

Ο Μαστοράκος δε μπορούσε να πει τίποτα γιατί τον κρατούσε από τα μπαλάκια ο Γεωργόπουλος με τις τρύπες που είχε άφησε από την τελευταία 4ετία.

Ο Κουτρούλης δε μετράει είπαμε και παραπάνω πρέπει να αποφασίσει τι θέλει από την ζωή του.

Ο Μπάμπαλος όμως που είναι και δικηγόρος στο επάγγελμα και θα μπορούσε να βγάλει στην σέντρα τον Γεωργόπουλο, να τον διασύρει, να τον κάνει ρόμπα, να κάνει πραγματική αντιπολίτευση ενδεχομένως να γλίτωνε το Ηράκλειο μια ώρα αρχύτερα από τον Σταύρο, προτίμησε να μην ασχοληθεί καθόλου με την πλαστογραφία, προτίμησε να έχει ο Γεωργόπουλος το άλλοθι ότι παρέλαβε το τεράστιο χρέος από τον Μαστοράκο που θα ήταν και αυτός αντίπαλος (άρα εξοντώνεται και ένας ακόμα) και όλα αυτά για να προκριθεί σε σχέση με τους δύο προαναφερθέντες που καταχρέωσαν τον δήμο.

Αυτό είναι το ενδιαφέρον για το Ηράκλειο αγαπητοί φίλοι!
Μα κύριε Μπάμπαλε αν βουλιάξει το καράβι και καπετάνιος να γίνεις τι νόημα έχει?

Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ο συμπαθής Ν. Μπάμπαλος, η εμμονή να γίνει δήμαρχος τον κάνει να μην βλέπει πράγματα (είναι προσωπική άποψη), το αναφέρω γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει να ξεφύγουμε από την λογική των προσωπικών φιλοδοξιών ή των κομματικών πειθαρχιών, η 4ετία Γεωργόπουλου έχει κάνει τεράστια ζημιά στον δήμο, τον έχει βαλτώσει οικονομικά, αν αυτή την στιγμή ο δήμος μας έχει χρέος 28.000.000, τα 23.000.0000 είναι από τον Γεωργόπουλο και αυτό αποδεικνύεται με στοιχεία και όχι με λόγια.

Μια άλλη περίπτωση ήταν αυτή με τις διαφημιστικές πινακίδες, το blog είχε αναφερθεί στο ότι δεν έχει εισπραχθεί ούτε ευρώ από τότε που ο Γεωργόπουλος μετέφερε την διαχείριση τους από την ραδιοφωνία στον δήμο, ακολούθησε μια παράνομη όπως αποδείχτηκε σύμβαση με υπογραφή του Γεωργόπουλου, την οποία ανέδειξε η ΑΚΕΠ η οποία δεν είναι καν στο δημοτικό συμβούλιο, εξαιτίας αυτής της ενέργειας ο Γεωργόπουλος έφαγε καμπάνα 2 μήνες παύση καθηκόντων ή οποία δεν έχει ισχύσει ακόμα.

Άμα ήθελαν θα μπορούσαν οι αιρετοί της μειοψηφίας να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί τον Γεωργόπουλο, αλλά δε το έκαναν, και δε δικαιούνται σήμερα να μιλάνε για εποικοδομητική αντιπολίτευση, αντιθέτως άφησαν τον δήμο με τον τρόπο τους στο έλεος του Γεωργόπουλου και της παρέας του, φροντίζοντας μόνο να ωφεληθούν για τα μικρό – παραταξιακά τους συμφέροντα