ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Σε 39 μέρες έχουμε δημοτικές εκλογές, και ο Στ. Γεωργόπουλος ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ούτε έναν υποψήφιο, τυχαίο? δε νομίζω…

Κατά τ’ άλλα ο Γεωργόπουλος θα είναι στο δεύτερο γύρο σύμφωνα με το δήθεν γκάλοπ που διαρρέουν στην πλατεία τις τελευταίες μέρες διάφορων χρωμάτων παπαγαλάκια.

Και σας ρωτώ…
Πως ρε παιδιά θα είναι ο Γεωργόπουλος στον δεύτερο γύρο, όταν το 80% των ανθρώπων που τον στήριξαν το 2006 έχουν αποχωρήσει, όταν στο πρόσφατο γκάλοπ της εφημερίδας «Έκφραση» το 80% των Ηρακλειωτών δήλωνε δυσαρεστημένο από την δημοτική αρχή, όταν οι εργαζόμενοι του δήμου ετοιμάζονται να κάνουν πάρτι γνωρίζοντας ότι διανύει τις τελευταίες του μέρες ο Γεωργόπουλος, μη ξεχνάμε ότι το εκκλησάκι στην Αγ. Όλγα είχε γεμίσει λαμπάδες όταν έφυγε ο Γεωργόπουλος από υποδιοικητής!

Οι μόνοι που τρέχουν για τον Γεωργόπουλο είναι η γυναίκα του οι οδηγοί του, ο Μαραγκός, και ο Θανάσης… κανείς άλλος, τι να του κάνει το χρίσμα, τι το ότι είναι Δήμαρχος, τι ότι λένε τα παπαγαλάκια…

Εντωμεταξύ έχει αρχίσει τα τηλέφωνα και τάζει στους ίδιους αυτά που έταζε προεκλογικά και το 2006, οι οποίοι φυσικά πλέον γνωρίζουν και με την σειρά τους παραμυθιάζουν τον Γεωργόπουλο ότι θα τον στηρίξουν και σε αυτές τις εκλογές.

Οι Ηρακλειώτες που στα γκάλοπ έχουν στείλει ήδη στον δεύτερο γύρο τον Στ. Γεωργόπουλο περιμένουν με αγωνία να ανακοινώσει τους υποψηφίους συμβούλους του για να ξέρουν και ποιους θα επιλέξουν!