Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με τη δημοτική παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκου Μπάμπαλου “Ηράκλειο- Ανθρώπινη Πόλη” θα συνεργαστεί ο πρώην δημοτικός Σύμβουλος , κ. Νίκος Μπαρμπούνης, που παραιτήθηκε από τις τάξεις της πλειοψηφούσας παράταξης “Όραμα για το Ηράκλειο” πριν από δύο μήνες.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο κ. Μπάμπαλος δηλώνοντας τα εξής: ''Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζω στην παράταξη μας τον φίλο και ιδιαίτερα αγαπητό συνδημότη μας Νίκο Μπαρμπούνη, του οποίου όλοι γνωρίζουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την Πόλη μας, κάτι που έχει αποδείξει με τη γόνιμη και δημιουργική παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα προβλήματα της Πόλης είναι πολλά και για την λύση τους απαιτούνται ξεκάθαρες αποφάσεις, τολμηρές λύσεις αποφασιστικές πράξεις, ταυτόχρονα όμως χρειάζονται αποφασισμένοι πολίτες για ρήξη με το παρελθόν και ανατροπή με τα «κακώς κείμενα».

Η παράταξη μας και με τη συνεργασία αυτή, αποδεικνύει στην πράξη, ότι είναι μια ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξη, που αγκαλιάζει όλους τους πολίτες του Ηρακλείου που δεν διαχωρίζει, ή τους επιλέγει με πολιτικά ή κομματικά χαρακτηριστικά. Είμαστε μια παράταξη ανοιχτή σε όλους, όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν και να συμβάλλουν, που αγωνιούν για το μέλλον αυτής της Πόλης, που βιώνουν καθημερινά τα αδιέξοδα στα οποία μας έχουν οδηγήσει οι ερασιτεχνικές πολιτικές, οι προχειρότητες και η διοικητική ανεπάρκεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής.''

Νίκος Μπαρμπούνης: “Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλους πειραματισμούς”
Σε δηλώσεις του ο κ. Μπαρμπούνης, αφού εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του υποψηφίου Δημάρχου κ Νίκου Μπάμπαλου, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κύρια αιτία της συμπόρευσής του ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη “Ηράκλειο- Ανθρώπινη Πόλη” είναι ''η δημιουργική και εποικοδομητική παρουσία της μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, η ποιότητα στον πολιτικό της λόγο, η παραγωγή και κατάθεση ολοκληρωμένων πολιτικών προτάσεων και παρεμβάσεων κατά την άσκηση των καθηκόντων της ως αντιπολίτευση”.

Επίσης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι καταλληλότερος όλων να ηγηθεί της πόλης και των δημοτικών πραγμάτων είναι ο Νίκος Μπάμπαλος, τονίζοντας ότι οι πολίτες δεν αντέχουν πια άλλους πειραματισμούς. “Ο ανοικτός Δήμος, η καθαρή Πόλη, η ανθρωπινή Γειτονιά είναι το στοίχημα της επόμενης Δημοτικής Αρχής” κατέληξε ο κ. Μπαρμπούνης.

Από το www.xtypos.gr