ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ”

Δυστυχώς για μια άλλη φορά ο απερχόμενος δήμαρχος Ηρακλείου, επιβεβαίωσε με τον απολογισμό του, την αίσθηση των δημοτών, ότι ο δήμαρχός τους μάλλον... ζει σε άλλη Πόλη!

Τα έργα, οι αναπλάσεις, οι βελτιώσεις, τα έργα οδοποιίας, τα έργα συντήρησης, η καθαριότητα, ο εκσυγχρονισμός του δήμου μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορούν να ερμηνευθούν από τους κατοίκους του Ηρακλείου, που βιώνουν καθημερινά την εγκατάλειψη, τη μιζέρια, την αναποτελεσματική και ελλιπή διοίκηση σε όλη την οργάνωση και λειτουργία του Δήμου στην Πόλη μας.

Δυστυχώς το Όραμα ... ξεθώριασε πολύ νωρίς και τα φύλλα του Φθινοπώρου στους δρόμους του Ηρακλείου, ταιριάζουν απόλυτα στην εικόνα της παράταξης που διοίκησε για 4 χρόνια αυτή την Πόλη και που μένει ολοένα και πιο γυμνή από φίλους και στελέχη, που δεν επιθυμούν πια να συνδεθούν άλλο μαζί της, βλέποντας τον πολιτικό χειμώνα που έρχεται μετά τις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου.

Θα συμφωνήσουμε πάντως με τον κύριο Γεωργόπουλο, ότι έχει δίκιο, όταν καλεί τους πολίτες να μην αποθαρρύνουν τους ικανούς και να κάνουν σωστές επιλογές σε αυτές τις εκλογές...
Είναι σίγουρο ότι οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισες, θα τον εισακούσουν και θα ανταποκριθούν ολόψυχα σε αυτή την τελευταία του επιθυμία...