ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ

Θα έχετε προσέξει (ελπίζω) πως μαγειρεύει ο Στ. Γεωργόπουλος το δήθεν χρέος που παρέλαβε αναλαμβάνοντας δήμαρχος το 2006, τον Ιούνιου του 2007 είχε βγάλει ένα χλιδάτο βιβλιαράκι με την καταγραφή της πραγματικής οικονομικής κατάστασης στον δήμο Ηρακλείου που στο εξώφυλλο του εκτός από την θηλιά είχε έγραφε «χρέος πάνω από 20.000.000 ευρώ, 800 εργαζόμενοι»


Σήμερα ο Στ. Γεωργόπουλος λέει: «όταν αναλάβαμε είχε δυσβάσταχτα χρέη, που σήμερα με τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, τα πρόστιμα, τους καταλογισμούς, τις κατασχέσεις, τις οφειλές σε προμηθευτές από υποχρεώσεις προ του 2007 προσεγγίζουν το ύψος των 28 εκατομμυρίων ευρώ.»…

Δηλαδή το πάνω από τα 20 εκατ. Ευρώ ήταν 8 εκατ. ?
Μάλλον…

Φυσικά δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα επίσημο έγγραφο ότι ο δήμος μας είχε χρέος τόσο όσο επικαλούνταν και εξακολουθεί να επικαλείται ο Κος Δήμαρχος καθώς το δημοσίευμα που «αποδείκνυε» την «πραγματική οικονομική κατάσταση» ήταν πλαστογραφημένο! από την οικονομική εφημερίδα «Ημερησία»


Σήμερα ο Κος Δήμαρχος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα υπέρογκα ποσά που έχουν διατεθεί σε μελέτες τα οποία προσεγγίζουν από το 2006 τα 2 εκατ. Ευρώ!
«Αν στο χρέος αυτό προσθέσουμε το γεγονός ότι δεν βρήκαμε καμία μελέτη και κανένα σχεδιασμό για την ανάπτυξη της πόλης μας…»

Αυτό είναι το πολιτικό και το προσωπικό ήθος του Δημάρχου μας, που παρόλο που είναι εκτεθειμένος με την ξεκάθαρη πλαστογραφία προκειμένου να δικαιολογήσει σήμερα την οικονομική κατάσταση που από την ανάληψη τον καθηκόντων του γνώριζε ότι θα έφερνε τον δήμο, είναι και διοικητικά υπόδικος αφού εκκρεμεί εις βάρος του 2μινη παύση των καθηκόντων του για το θέμα με τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες.

Αυτός ο άνθρωπος τολμάει προεκλογικά να εμφανίζεται και να κατεβαίνει για υποψήφιος και πάλι, όταν εκτός από τα παραπάνω έχει απλήρωτους εργαζόμενους από τον Ιούλιο και σε κάποιες περιπτώσεις από τις αρχές του έτους, αδυνατεί να τακτοποιήσει τις τυπικές υποχρεώσεις του, έχει οριακή πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο καθώς έχουν αποχωρήσει περισσότεροι από τους μισούς δημοτικούς του συμβούλους, ο δήμος λειτούργει χωρίς γενικό γραμματέα, καθώς έχουν παραιτηθεί 6 ή 7!, η κόρη του παραμένει να απασχολείτε χωρίς αντικείμενο με 4ωρη σύμβαση και με αποδοχές 2.500 ευρώ, η γυναίκα του έχει μετακομίσει στο γραφείο δημάρχου και με μέσα του δήμου κάνει την προεκλογική εκστρατεία και επαφές για τον άντρα της ενώ είναι άγνωστο αν έχει εξασφαλιστεί κάποιο χαρτζιλίκι για τις υπηρεσίες της.

Η επόμενη ανάρτηση θα είναι συνέντευξη σαλόνι! του Δημάρχου μας στην εφημερίδα «Αθηναϊκή» την οποία δε θα αφήσουμε ασχολίαστη.