ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μόνιμη «υπάλληλος» είναι πλέον στο γραφείο δημάρχου η Ν. Γεωργοπούλου σύζυγος του δημάρχου μας.

Η κ. Γεωργοπούλου έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις ενόψει των δημοτικών εκλογών, χρησιμοποιώντας τα μέσα του δήμου καθώς και όποιες χρεώσεις απαιτούνται.

Είχαμε γράψει και παλαιότερα.. για τις υπηρεσίες της κυρίας Ντίνας έψαχναν να βρουν φόρμουλα για το πώς θα αμείβεται, σήμερα είναι άγνωστο αν έχει βρεθεί τρόπος και αν εξακολουθεί η σύζυγος του δημάρχου να προσφέρει τις «υπηρεσίες» της αφιλοκερδώς για τον άνδρα της και για το καλό του Ηρακλείου βεβαίως, βεβαίως.

Όπως αντιλαμβάνεστε η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως από μεριάς δημάρχου, ο οποίος δεν μασάει, έχει κάνει οικογενειακό γραφείο το γραφείο δημάρχου με άγνωστο κόστος για την προβολή του ιδίου και των «εργαζόμενων» σε αυτό.

Εντωμεταξύ έχουμε και μια γαργαλιστική πληροφορία σχετικά με το deal που δουλεύει ο Κος Δήμαρχος για πώληση μέρους του προγράμματος στον Επικοινωνία.
Συζητάει με έναν διαφημιστή, ο οποίος έχει άκρες σε διάφορα μέσα, τα οποία θα τα οποία προφανώς θα τα διαθέσει στον Κ. Δήμαρχο για την προεκλογική του εκστρατεία!

Σαν αντάλλαγμα λοιπόν ο Κος Γεωργόπουλος σκοπεύει να του παραχωρήσει ζώνες τους προγράμματος τις οποίες θα διαχειρίζεται ο συγκεκριμένος διαφημιστής.

Το όφελος για το δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ποιο θα είναι?

Άγνωστο, αλλά έτσι και αλλιώς αυτό είναι δευτερεύων καθώς πρώτη προτεραιότητα έχει το να καταφέρει ο Στ. Γεωργόπουλος να εξασφαλίσει διαφημιστική προβολή με μηδενικά έξοδα!
Αυτό θα πει διαχείριση!