ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

Μεγάλες δαπάνες κάνει ο Στ. Γεωργόπουλος για την προεκλογική του εκστρατεία.

Αν και δε φημίζεται ότι είναι ανοικτοχέρης παρόλα αυτά κάνει γενναίες προσφορές που σκανδαλίζουν, όπως για παράδειγμα κερνάει ταξίδι στην Ιταλία τα ΚΑΠΗ!

Φαντάζομαι ότι πρόκειται για ένα σεβαστό ποσό και ένα γενναίο κέρασμα που δε το χωράει το μυαλό μου, κυρίως… όταν είδα το super χλιδάτο έντυπο – κατά τ’ άλλα – του δήμου, που είναι ουσιαστικά το προεκλογικό έντυπο του Γεωργόπουλου πληρωμένο από το ταμείο του δήμου μας.

Σε λίγες ώρες θα το δείτε γιατί έχει ενδιαφέρον και σαν περιεχόμενο, θα νομίζετε ότι είστε δημότες Βερολίνου με τέτοιο έντυπο, και όπως αντιλαμβάνεστε το κόστος είναι ανάλογο με την επεξεργασία και την αίσθηση που αφήνει στον αναγνώστη. Αναρωτιέμαι σε τι τιράζ εκτυπώθηκε για να υπολογίσω το κόστος που είχε για τον δήμο μας.

Άλλες πληροφορίες μιλάνε για χώρο που αναζητά ο Γεωργόπουλος να στεγάσει το προεκλογικό του κέντρο, έχουν ακουστεί διάφορα τεράστια ποσά που προσφέρει ο Δήμαρχος προκειμένου να εξασφαλίσει στον χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές «μαγαζί γωνία».

Και αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν εργαζόμενοι απλήρωτοι, όταν ο δήμος σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοτικής αρχής δεν έχει σάλιο παρά την χρηστή διαχείριση!

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσα ακόμα θα διαθέσει ο Στ. Γεωργόπουλος για την προεκλογική του εκστρατεία, και φυσικά δε ξεχνάμε αυτό που είπε… ότι αν επανεκλεγεί θα αποποιηθεί την δημαρχιακή αποζημίωση, πρέπει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να έχει μεγάλο καημό για το Ηράκλειο που είναι πρόθυμος να μπει και μέσα οικονομικά προκειμένου να διεκδικήσει άλλη μια τριετία (γιατί τόση θα είναι η επόμενη θητεία).