ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ Η ΟΔΟΣ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Σε ποτάμι μετατράπηκε για μια ακόμα φορά η οδός Κώστα Αρβανίτη στο Παλαιό Ηράκλειο, λόγω της δυνατής νεροποντής που ξέσπασε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου. Είχαμε γράψει πριν μερικές εβδομάδες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του συγκεκριμένου δρόμου λόγω του προβλήματος στην απορροή των νερών της βροχής.


Από την Τεχνική Υπηρεσία μας είχαν πει τότε πως ήταν προγραμματισμένη να γίνει ένα έργο τοποθέτηση σχαρών υδροσυλλογής. Και, πραγματικά, πριν μερικές ημέρες το έργο ξεκίνησε. Ωστόσο, όπως μας πληροφόρησε η κάτοικος, κα Άννα Νάζου, οι εργασίες σταμάτησαν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, με τους εργάτες να έχουν παρατήσει, όπως φαίνεται και στη διπλανή φωτογραφία, τα μηχανήματα, τις στοιβαγμένες πέτρες και τα χώματα, με αποτέλεσμα, λόγω της δυνατής βροχής στις 12 Νοεμβρίου να γεμίσει ο δρόμος λασπόνερα. “Μόνο με βάρκα μπορούσαμε να περάσουμε το δρόμο.



Θα ήθελα να τονίσω ότι η κατάσταση αυτή αποδεικνύει όχι μόνο την αδιαφορία των αρμοδίων -οι οποίοι άφησαν να γίνει ένα τέτοιο έργο λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές για προφανείς λόγους και μετά από πολλές καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής- αλλά και την απόλυτη έλλειψη οργάνωσης και επαγγελματισμού”, μας λέει αγανακτισμένη η κα Νάζου που προσπάθησε την Παρασκευή να βρει κάποιον αρμόδιο στο Δήμο, χωρίς όμως αποτέλεσμα (ελεω εκλογών).

Από το www.xtypos.gr