ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 7-0

-Περίπου 100 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο Γαλατσίου, όπου το Ηράκλειο αγωνίστηκε ως τυπικά γηπεδούχο.

-Το σκορ άνοιξε με ανύπαρκτο πέναλτι και, επομένως, άδικη αποβολή του Σιώζου, καθώς ο Γεωργουδάκης απλώς έχασε την ισορροπία του.

-Μετά την επίτευξη του 1-0 από τον Κουτσουδάκη, αποβλήθηκε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο προπονητής Ηλίας Ράμμος λόγω έντονων διαμαρτυριών.

-Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα το Ηράκλειο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 'Η ομάδα μας καταγγέλει την απαράδεκτη διαιτησία του Μπακογιάννη, ο οποίος στο 14' υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ηρακλείου και απέβαλε άδικα τον ποδοσφαιριστή Σιώζο των Βριλησσίων, με συνέπεια να αλλάξουν οι ισορροπίες του αγώνα. Το Ηράκλειο δεν έχει ανάγκη ευνοϊκές διαιτησίες'.

-Απαντες στο γήπεδο Γαλατσίου 'πάγωσαν' όταν λίγο πριν το τέλος του αγώνα, φίλαθλος των Βριλησσίων λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στην εξέδρα. Με την καθοριστική επέμβαση της ιατρού του αγώνα και την άμεση έλευση του ασθενοφόρου, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Γκολ: 15' πεν. Κουτσουδάκης, 29' Ανδρέαδης με σουτ από πάσα του Νίκολι, 50' Ντε Μπαρτόλο με ωραίο σουτ, 52' Παραστατίδης με κοντινό πλασέ από γύρισμα Κουτσουδάκη, 58' αυτ. Κυτταριόλος από γύρισμα Ανδρεάδη, 67' Διαμαντάκης με σουτ, 73' Παραστατίδης με σουτ

Αποβολές: 14' Σιώζος (απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Γεωργουδάκη)

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Μπάγιας-Υψηλάντης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Σταματίου, Κακαμπάκος, Καφετζής, Λαμπέρσκι, Ευθυμίου, Γιαννόπουλος (16' Διαμαντάκης), Νίκολι (46' Παραστατίδης), Ντε Μπαρτόλο, Κουτσουδάκης, Ανδρεάδης, Γεωργουδάκης (46' Βαζέχα)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Χατζηδάκης, Βέρδος (46' Κυτταριόλος), Ταφιλάι, Καγιώργης, Μπετλεκτσής, Σιώζος, Σιούτης, Τζαμασπισβίλι (55' Συγγελάκης), Ιωαννίδης, Μοσεσβίλι, Χατζηγεωργίου (60' Γκούτρας).


Δημήτρης Θεοδώρου