ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Συμπληρώθηκε η σύσταση των ΔΣ των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με τους υπόλοιπους εκπροσώπους της συμπολίτευσης και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης καθώς και τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης και των εργαζομένων σε αυτά. 

Στο Α ΚΑΠΗ το ΔΣ του οποίου είναι ενδεκαμελές εκτός από τις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου που κατέχουν η Δέσποινα Ασμακλή και η Ντίνα Ζαχαροπούλου αντίστοιχα, τις υπόλοιπές θέσεις από την «ΑΚΕΠ- Ηράκλειο Επόμενη Μέρα» που βρίσκεται στη δημοτική αρχή κατέχουν οι Περικλής Περδικάρης, Σταυρούλα Βίγκου, Αναστασία Παγωνάκη και Αθανάσιος Χασάπης. Από την «Ηράκλειο- Η πόλη μας» ορίστηκε ο Κυριάκος Κουτρούλης και από την «Ηράκλειο- Ανθρώπινη Πόλη» ο Δημήτρης Τσεκούρας. Τα μέλη του Α ΚΑΠΗ εκπροσωπεί ο Σταυρογιάννης Ρίζος και το σύλλογο συνταξιούχων ο Αναστάσιος Χάρος. Κοινωνική λειτουργός είναι η Στέλλα Αθανασίου. Αναπληρωματικά μέλη κατά αντιστοιχία και εκλόγιμη σειρά των παρατάξεων και των εκπροσώπων φορέων ορίστηκαν οι: Βιργινία Μακρυωνίτου, Ιωάννης Πριάμου, Παρασκευή Κράλλη, Μαρία Νέδα, Γιώργος Καλαράς, Γιώργος Μπουλουγουράς, Μαίρη Ζούνη, Νίκος Μπάμπαλος, Ζωή Βασιλάκη, Νίκος Λέκκας και Αφροδίτη Κουρελέση.

Στο Αθλητικό Κέντρο το ΔΣ του οποίου αποτελείται από 11 μέλη στις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου βρίσκονται ο Παναγιώτης Μαρίνος και ο Ευάγγελος Κουτσογιάννης. Τις υπόλοιπες θέσεις από τη συμπολίτευση καλύπτουν οι Δημήτρης Μπούκης, Στέφανος Λεζγής, Βιργινία Μακρυωνίτου και Παρασκευή Παπαγιαννάκη. Από την «Ηράκλειο – Η Πόλη μας» ορίστηκε ο Πέτρος Ελευθεριάδης. Από την «Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη» ο Βαγγέλης Νικολάου. Από το «Όραμα για το Ηράκλειο» ο Στάθης Ορτουλίδης. Την «ενδεκάδα» συμπληρώνουν ο Πέτρος Καρμής και ο Παναγιώτης Κατσάκος που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους. Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι: Νίκος Ντεβετούδης, Ντέπυ Κουρέλου, Βάσω Τσαπίνου, Γιάννης Κεσκινίδης, Ηλίας Μπάρμπας, Σταμάτης Γλεζέλης, Γεράσιμος Αρμάος, Λευτέρης Κεϊμπίνος, Θανάσης Αθανασόπουλος, Γκιουλέας Περικλής και Έφη Μπαρούτογλου. 

Στο Β ΚΑΠΗ το ΔΣ του οποίου αποτελείται επίσης από 11 μέλη εκτός από τις Παρασκευή Κράλλη και Μαρία Νέδα που βρίσκονται στη θέση του προέδρου και του αντιπροέδρου τις υπόλοιπες θέσεις από τη δημοτική αρχή συμπληρώνουν οι Στέφανος Λεζγής, Γιώργος Ορφανίδης, Ιωάννης Πριάμου. Από την «Ηράκλειο – Η Πόλη μας» ορίστηκε η Μαίρη Ζούνη και από την «Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη» η Μαριάννα Ζούρου. Εκπρόσωπος των μελών του Β ΚΑΠΗ είναι η Τάσια Ζάβου, εκπρόσωπος των συνταξιούχων ο Νίκος Λέκκας, κοινωνική λειτουργός η Στέλλα Αθανασίου και εκπρόσωπος των εργαζομένων η Είρηνη Τσανικλίδου. Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι Περικλής Περδικάρης, Ντίνα Ζαχαροπούλου, Δέσποινα Ασμακλή, Μαρία Σπανού, Γιώργος Μπουλουγουράς, Κυριάκος Κουτρούλης, Τσεκούρας Δημήτρης, Απόστολος Καϊσαρλής, Αναστάσιος Χάρος, Αφροδίτη Κουρελέση και Μοσχούλα Καγιάση.

Στη βιβλιοθήκη του δήμου Ηρακλείου Αττικής στις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου βρίσκονται η Βασιλική Μπλέκα και ο Σταύρος Σταυρόπουλος. Τις υπόλοιπες θέσεις του εννεαμελούς ΔΣ συμπληρώνουν οι: Ηλίας Μπάρμπας, Πασχάλης Γονατάς, Παναγιώτης Μπάκας, Ιουνστινιανού Μπέτυ, Χρήστος Γκορίτσας, Απόστολος Ζώτος και Κωνσταντίνος Κοκκινίδης. Οι αναπληρωτές τους κατά σειρά είναι Γιάννης Γαλάνης, Άρης Αθανασάκης, Βάσω Τσαπίνου, Παρασκευή Κράλλη, Παναγιώτης Μαρίνος, Μαρία Σπανού, Χρήστος Τσουλουχάς, Παρασκευή Καρανικόλα και Βασίλης Λυκούρας.

Στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς το «δίδυμο» της προεδρίας και αντιπροεδρίας συνθέτουν ο Γιώργος Οικονομίδης και η Βαρβάρα Τζιατζιά. Τις υπόλοιπές θέσεις απαρτίζουν οι Ηλίας Μπάρμπας, Ντίνα Ζαχαροπούλου, Χρυσούλα Σκούρα, Αντωνία Ζουμπαϊδου, Γιώργος Αγγελής, Γιάννης Γκίκας, Βασίλης Λυκούρας. Εκπρόσωπος εργαζομένων είναι η Μαίρη Απλοχωρίτη και εκπρόσωπος γονέων ο Χαρίλαος Μπαρλιάς. Αναπληρωματικά μέλη κατά σειρά είναι οι : Βιργινία Μακρυωνίτου, Δέσποινα Ασμακλή, Κώστας Μήνας, Σταυρούλα Βίγκου, Γιούλη Σπανού, Κώστας Βασιλείου, Μαίρη Αρώνη, Γιώργος Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Κοκκινίδης, Νίκος Καραθανασόπουλος και Αντώνης Γιαννούλας.

Στην ΚΕΑΠΠΗΑ πρόεδρος ορίστηκε ο Στέφανος Λεζγής με αντιπρόεδρο τον Πασχάλη Γονατά και τα υπόλοιπα τακτικά μέλη του ΔΣ της επιχείρησης συμπληρώνουν οι: Βιργινία Μακρυωνίτου, Γρηγόρης Παπαδάτος, Ορφανίδης Γιώργος, Ζήσης Κουρέλος, Κυριάκος Κουτρούλης, Νίκος Μπάμπαλος, Δημήτρης Τσαπραζλής, Κωνσταντίνος Κοκκινίδης και ο Γιάννης Δαλέζιος ως εκπρόσωπος του αθλητικού φορέα. Αναπληρωματικά μέλη κατά σειρά είναι οι: Παρασκευή Κράλλη, Βαρβάρα Τζιατζιά, Δέσποινα Ασμακλή, Δημήτρης Μπούκης, Χάρης Ιωάννου, Γρηγόρης Καπετανάκης, Μαίρη Ζούνη, Δημήτρης Τσεκούρας, Γιώργος Παπουτσής, Βασίλης Λύκουρας, Παναγιώτης Μαρίνος.

Στην ΚΕΚΟΙΠΗΑ στις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου βρίσκονται ο Δημήτρης Μπούκης και η Βιργινία Μακρυωνίτου. Τα υπόλοιπα τακτικά μέλη είναι οι Γιώργος Οικονομίδης, Κυριάκος Κουτρούλης, Ιωάννης Γυφτογιαννόπουλος, εκπρόσωπος του κοινωνικού φορέα ορίστηκε ο Παύλος Πεταβατζής και στη θέση του εκπροσώπου εργαζομένων είναι η Αθηνά Λυκουρέση. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιάννης Κεσκινίδης, Ηλίας Μοσχονάς, Δέσποινα Ασμακλή, Μαίρη Ζόυνη, Σπύρος Αρβανίτης, Κώστας Βασιλείου και Ράπτη Παρασκευή. 

Στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας πρόεδρος είναι ο Γιώργος Οικονομίδης με αντιπρόεδρο τη Βαρβάρα Τζιατζιά και τα υπόλοιπα τακτικά μέλη είναι οι: Ηλίας Μπάρμπας, Ιορδάνης Δεμερτζής, Αντώνης Πουλάκης, Γιώργος Κουτσούκης, Ηλίας Χαλκής, Βασίλης Λυκούρας και ως εκπρόσωπος εργαζομένων η Κατερίνα Πλεξίδα. Αναπληρωματικά μέλη οι: Δέσποινα Ασμακλή, Παρασκευή Κράλλη, Βάσω Τσαπίνου, Λεονάρδος Πουλάκης, Ιωάννα Παπουτσάκη, Γεωργία Δήμου, Κατερίνα Λάμπα, Ειρήνη Κατσινοπούλου και Κουρελέση Αφροδίτη.

Στο πολιτιστικό κέντρο Πρόεδρος είναι ο Πασχάλης Γονατάς και αντιπρόεδρος η Μπέτυ Ιουνστινιανού. Τακτικά μέλη οι: Γρηγόρης Παπαδάτος, Βαρβάρα Τζιατζιά, Περδικάρης Περικλής, Κώστας Βασιλείου, Γιάννης Γαλάνης, Μαρία Αδάμη, Σοφία Λάτσινου, Κωνσταντίνος Κοκκινίδης και Ανθή Χαρώνη. Αναπληρωματικά μέλη οι: Ανέστης Πρωταίος, Andrew Merritt, Ηλίας Μοσχονάς, Ηλίας Μπάρμπας, Δέσποινα Ασμακλή, Χρήστος Καρράς, Γιούλη Σπανού, Τάσος Μαδαμόπουλος, Στέλιος Μαυράκης, Βασίλης Λυκούρας και Χρυσούλα Στρουγκώφ.

Τέλος στον «Επικοινωνία 94 fm» πρόεδρος έχει οριστεί ο Γρηγόρης Παπαδάτος με αντιπρόεδρο τον Πασχάλη Γονατά με τα υπόλοιπα τακτικά μέλη να απαρτίζονται από τους Παναγιώτη Μαρίνο, Τριαντάφυλλο Δημόπουλο, Γιάννη Φετάνη, Βασίλη Νομικό, Νίκο Μπαρμπούνη, Ειρήνη Κατσινοπούλου και ως εκπρόσωπος εργαζομένων ο Δημήτρης Δημακόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Περδικάρης Περικλής, Κράλλη Παρασκευή, Andrew Merritt, Γιάννης Δαλέζιος, Κώστας Σπυροπουλός, Φώντας Ζηκίδης, Κώστας Πέτσας, Κουτρούλης Κυριάκος και ως αναπληρώτρια του εκπροσώπου εργαζομένων η Ματίνα Κουντουρογιάννη

Από το www.zonews.gr