ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου Αττικής δρομολογεί τη μεταφορά του αμαξοστασίου της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος από το χώρο που μέχρι τώρα στεγάζεται παραπλεύρως της Λ. Κύμης. Πιο συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του την 1/2/1011 ομόφωνα αποφάσισε (αρ.απ.40/2011) και ουσιαστικά σηματοδότησε την έναρξη των διαδικασιών για τη μίσθωση του κατάλληλου ακινήτου που θα στεγάσει το αμαξοστάσιο και την Υπηρεσία Περιβάλλοντος εντός των ορίων του Ηρακλείου ή σε όμορους δήμους.

Ήδη σε σύγκλιση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου υπό την προεδρεία του Δημάρχου κ. Παντελή Βλασσόπουλου αποφασίστηκε αφενός το πλαίσιο κατάρτισης των όρων δημοπρασίας του ακινήτου, αφετέρου η σύσταση επιτροπής, αρμόδιας για τη διεξαγωγή του εν λόγω μειοδοτικού διαγωνισμού και της αξιολόγησης των προσφορών. Την ειδική αυτή επιτροπή συγκροτούν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Στ. Λεζγής, Κ. Μήνας, Β.Τσαπίνου, Κ. Κουτρούλης, Μ. Ζούρου και οι υπάλληλοι Α. Αποστολάκου, Μ. Νικολάου.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή είναι επιβεβλημένη μια λύση προσιτή και ρεαλιστική ώστε με τη μεταστέγαση των απορριμματοφόρων να επιλυθεί μια σειρά προβλημάτων, που προκύπτουν κυρίως από τη μέχρι τώρα συστέγασή τους με αθλητικούς χώρους αλλά και την οικιστική αύξηση της περιοχής τα τελευταία έτη.

Στα πλάνα της διοίκησης του Δήμου είναι οι ενδεικνυόμενες παρεμβάσεις για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του συγκεκριμένου χώρου.

Από το www.zonews.gr