ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ακόμα μια μαχαιριά στο Αθηναϊκό Ποδόσφαιρο... Ενα ακόμη μήνυμα σε μαύρο φάκελο έλαβε η Α.Ε. Ηρακλείου. Ηταν το τέταρτο στη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν με αποστολέα την Αθηναϊκή Διαιτησία.
Προχθές, στο ρόλο των 'σφαγέων' της ομάδας μας ήταν ο διαιτητής Ιωσηφίδης και ο βοηθός του Μπαμπάς. Δεν σεβάστηκαν την ιστορία του Ηρακλείου, τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, την επένδυση του προέδρου μας κ. Δημήτρη Μπελίτσου και τους φιλάθλους της ομάδας μας. 

Η φιλοσοφία της Διοίκησης και της ομάδας είναι ότι οι αγώνες θα πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς, όμως, για ακόμη μία φορά το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την αλλοπρόσαλλη διαιτησία του κ. Ιωσηφίδη. Ενα σύννεφο 'τρομοκρατίας' και 'εκβιασμού' υπάρχει πάνω από το Αθηναϊκό Ποδόσφαιρο. Ομάδες, Παράγοντες και Ποδοσφαιριστές εκφοβίζονται και τρομοκρατούνται. Η υπομόνη έχει τα όριά της. Απλός θεατής των γεγονότων χωρίς καμία παρέμβαση σε όσα συμβαίνουν η Διοίκηση της Ενωσης Αθηνών. 

Η συνεχόμενη αναίτια αδικία προς την ομάδα μας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία. Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι από μία σειρά αγώνων με παράλογες διαιτητικές αποφάσεις όπως και στον πρόσφατο του 'κυρίου' Ιωσηφίδη με τη Μεταμόρφωση. Το Ηράκλειο δεν υποκύπτει. Οι κάθε λογής Ιωσηφίδηδες έχουν τον δικό τους σκοπό. Επιλέγουν και 'εκτελούν' τις ομάδες που έχουν ιστορία και κόσμο και διαμορφώνουν συνθήκες για να ανθούν ελαστικές συνειδήσεις, ώστε να κάνουν ανενόχλητοι τα 'εγκλήματά' τους.

Θέλουν άδεια γήπεδα, για να προσφέρουν φτηνές εξυπηρετήσεις εν ονόματι μιας υποτιθέμενης καριέρας, πλήττοντας όμως κατάστηθα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το Ηράκλειο δεν θα μείνει άφωνο. Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει για την αγωνιστική πορεία των ομάδων και την τελική κατάταξή τους, ας δημιουργήσουν τα δικά τους πρωταθλήματα. Είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά δεν φαίνονται λογικά στον πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου και στο ΔΣ της ΕΠΣΑ, στους Κυρίους της Επιτροπής Διαιτησίας και του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών.

Ηρθε, όμως, η ώρα Κύριοι να αναλάβετε πλήρως την ευθύνη της θέσης σας, αλλιώς εγκαταλείψτε και αφήστε Νέες Υγιείς Δυνάμεις με Τόλμη και Ηθος να αναλάβουν. Οσοι τάσσουν τον εαυτό τους στην προάσπιση του κύρους του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου και θέλουν να διαφυλάξουν τη γνησιότητα των πρωταθλήματων ας πάρουν άμεσα θέση και ας συστρατευθούμε σε μια προσπάθεια για την εξυγίανση του χώρου. Κάνουμε έκκληση στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αθηνών να παρέμβει και να ζητήσει όλα τα σχετικά στοιχεία και τις μαρτυρίες που θα οδηγήσουν στην κάθαρση. Η ΑΕ Ηρακλείου δηλώνει αμετάκλητα ότι θα αποχωρήσει στο πρώτο παρόμοιο περιστατικό, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις αυτής της πράξεώς της, αλλά δεν μπορούμε πλέον να κλείνουμε τα μάτια και συνειδήτα να σιώπουμε σε όσους επιθυμούν να εγκλωβίσουν το ποδόσφαιρο στις διαθέσεις τους.

Εκ της Διοικήσεως