ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ενημέρωση για τις δραστηριότητες της δημοτικής αστυνομίας στο πρώτο τρίμηνο του 2011 έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Κεσκινίδης έπειτα από ερώτημα του επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκου Μπάμπαλου.

Έτσι λοιπόν η υπηρεσία αυτούς τους τρεις μήνες έκοψε 240 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, ενώ έκανε 60 ελέγχους σε καφετέριες για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου επιβάλλοντας 2 πρόστιμα.

Επίσης, μέσα στο πρώτο τρίμηνο έχουν μαζευτεί από τους δρόμους 40 εγκαταλελειμμένα οχήματα. Παράλληλα, ο κ. Κεσκινίδης τόνισε πως υπάρχει συνεχής παρουσία στις Λαϊκές Αγορές για την πάταξη του παραεμπορίου. Ερωτηθείς από τον κ. Μπάμπαλο για το προσωπικό, ο κ. Κεσκινίδης είπε πως  το δυναμικό της υπηρεσίας είναι 7 άτομα εκ των οποίων ένας έχει ζητήσει μετάταξη και μια εργαζόμενη είναι ασθενής.

Ο Αντιδήμαρχος σημείωσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία όπως  είναι η έλλειψη οχήματος αλλά και υπηρεσιακού προϊσταμένου, καθήκοντα τα οποία ασκεί ο ίδιος μέχρι να συνεδριάσει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο. “Η υπηρεσία έχει αρχίσει να κινείται αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά” ήταν τα λόγια του κ. Κεσκινίδη για την κατάσταση που επικρατεί στη δημοτική αστυνομία αυτήν τη στιγμή. 

Από το www.xtypos.gr