3ΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με συμβολικό τρόπο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δίνει το σύνθημα της συμμετοχής στην προστασία του Περιβάλλοντος διοργανόνοντας τριήμερο εκδηλώσεων σε όλη την πόλη! Κινητοποιώντας όλους τους πολίτες από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων καθαρίζουμε την πόλη, φυτεύουμε λουλούδια και ανακυκλώνουμε τα υλικά!
 
Σύνθημα έναρξης δίνουν οι μικροί Ηρακλειώτες από τα δημοτικά σχολεία της πόλης την Παρασκευή 03 Ιουνίου με περιποίηση – καθαρισμό και δεντροφύτευση των προαυλίων χώρων των σχολείων.
 
Το Σάββατο 04 Ιουνίου καθαρίζουμε και φυτεύουμε την Πλατεία Ρίτσου, που περιγράφεται από τις οδούς Γιαννάκη Παπαϊωάννου, Αγίων Αποστόλων, Ανάφης και Σαντορίνης, με την συνδρομή των Συλλόγων του Ηρακλείου – Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ηρακλείου Αττικής, Σωματείο Αλκυόνη, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ- και την Κυριακή 05 Ιουνίου καθαρίζουμε και φυτεύουμε όλοι μαζί την κεντρική μας πλατεία, ζωγραφίζουμε σε λευκά μπλουζάκια με τα χέρια και ακούμε τη μουσική του δημοτικού ραδιόφωνου της πόλης Επικοινωνία 94fm και μιλάμε για το περιβάλλον μας στον αέρα του ραδιοφώνου εκπέμποντας από την πλατεία!
 
Επειδή το Πράσινο έφτασε στο Κόκκινο σηκωνόμαστε όλοι από τους καναπέδες και αλλάζουμε τρόπο ΖΩΗΣ!