ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΠΗ

Την Τρίτη 31/5/2011 από τις 9.00 πμ έως τις 5.00 μμ θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων και αναπληρωτών εκπροσώπων των μελών των ΚΑΠΗ.

ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών θα έχουν οι υπεύθυνοι των ΚΑΠΗ σε συνεργασία με εφορευτική επιτροπή που θα εκλεγεί από συγκέντρωση μελών που θα πραγματοποιηθεί στο κάθε ΚΑΠΗ, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές (3 τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη)
2. Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνει στους υπευθύνους των ΚΑΠΗ μέχρι και τις 20/5/2011 και θα αφορά τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 13/11/2010.
3. Οι υπεύθυνοι των ΚΑΠΗ θα μεριμνήσουν για την  εκτύπωση ψηφοδελτίων όπου θα έχουν γραφεί αλφαβητικά και ευδιάκριτα τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων.
4. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 13/5/2011 και έχουν ανανεώσει την κάρτα μέλους (ανανέωση μπορεί να γίνει και την ημέρα  των εκλογών)
5. Μετά το τέλος της διαδικασίας εκλογής θα γίνει η καταμέτρηση των ψήφων από τους υπευθύνους των ΚΑΠΗ με την βοήθεια της εφορευτικής επιτροπής και την παρουσία των υποψηφίων.
6. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων θα συνταχθεί πρακτικό εκλογής που θα υπογραφεί από τους υπευθύνους των ΚΑΠΗ, την εφορευτική επιτροπή και τους υποψηφίους και μαζί με τα ψηφοδέλτια θα τοποθετηθεί σε φάκελο ο οποίος θα φυλαχτεί από τον υπεύθυνο του ΚΑΠΗ.
7. Τα μέλη που θα ζητήσουν βοήθεια για την ανάγνωση και σταυροδότηση του ψηφοδελτίου, θα συνοδεύονται από εργαζόμενο του ΚΑΠΗ και από ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής (ταυτόχρονα για να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας)